Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért Történt ez velem? Valaki segítsen nem akarom h
még1 előforduljon.
Figyelt kérdés
A minap a barátnőm fönt volt nálunk és nekiálltunk sexelni..
KB 3-4 löktem majd elmentem... EZ mitől lehetett mi volt a baj? Túlságosan rá izgattam magamat??? Valaki tudna segíteni ebben a problémában ?
Túl sok váladékot gyűjtöttél és nem verted ki mielőtt meg dugtad. 64/L
2011. júl. 4. 14:51
2/17 A kérdező kommentje:
Elfelejtetem hozzárni h kivertem elötte :\ Elég cinkes ez de nem tudom miért van...
2011. júl. 4. 14:54
3/17 anonim válasza:
Akkor meg az a helyzet hogy nem bírod megálni hogy ne élvezz. Én azt mondom verd ki előtte 3 szor.
2011. júl. 4. 14:57
4/17 A kérdező kommentje:
X"D Hát nem tudom nem szokott velem ilyen lenni.... Azt mondják minden fejben dől ell... De azért mégis csak ez így nem lesz jjó ha rendszer lesz belőle ...
2011. júl. 4. 15:02
5/17 A kérdező kommentje:
Ezért inkább érdeklődök itt h ne hogy még1x előforduljon :)
2011. júl. 4. 15:02
6/17 anonim válasza:
Amúgy ez általában nem akkora baj, mint a férfiak gondolják... ha a barátom nagyon rámindul napközben, akkor általában nekem is egy 5 perces intenzív szexhez támad kedvem sőt néha ahhoz, hogy mindegy mennyi időre, csak rakja már be... de lehet ez csak nálunk van így...
2011. júl. 4. 15:03
7/17 anonim válasza:
Mi az első menetet mindig gyors lezavarjuk, aztán utánna már mehet a hosszabb szex is! ;)
2011. júl. 4. 15:05
8/17 A kérdező kommentje:
KÖszönöm ez eddig válaszokat :) Aki tud még valmi okosat hozzá szólni kérem ne zavartassa magát :)
2011. júl. 4. 15:09
9/17 szamo77d válasza:
Ez most kicsit váratlanul jött. Ha majd már többször is
csináljátok és ismerős lesz a szitu, egyre tovább fogod bírni, még ha nem vered ki előtte, akkor is! De ki is ver-
heted, ezt is meg lehet próbálni! Majd szépen rendeződnek a dolgok, ne félj!
2011. júl. 4. 15:18
10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató válaszodat :) Amúgy 16 éves F vagyok :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.