Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek is szokott úgy lenni, hogy több órás izgalmi állapot/előváladékozás után, vagy már ejakuláció után erős fájdalmat éreztek a heréitekben?
Túl sok a izgalmi időszak, amikor elélvezel "minden" kiürül - anatómia: az izgalmi időszak alatt előkészül, a kilövésre, ha ez elmarad többször megtörténik és a végén "minden" ürül egyszerre. Mivel a "tárolás helyfoglaló folyamat, ezután üresség marad, ami fájdalommal jár.
Ugyan ez van, ha 5-6x rövid időn belül elélvezel - persze egyéne válogatja.
nekem is már volt ilyen, de arra gondoltam hogy inni/enni kék vmit amiben sok a fehérje, azt hátha elmúlik..
ezért bevedeltem 1 liter tejet, hatásos volt:) de télleg kenyetlenül qrva rossz érzés:S
Nekem ez akkor van, ha kis szünetekkel sokáig izgatnak úgy, hogy nem lehet elmenni, pl. buszon a csajom simogatja a farkam – merevedés, váladékozás, de nincs kielégülés, majd abbahagyja, elernyed... Aztán megint felizgatja, de nincs kielégülés, abbahagyja, elernyed, stb. Ilyenkor nagyon tudnak húzódni a herék, úgyhogy rájöttem, hogy nem is jó játék, ha engem így sokáig húznak. Szerintem amúgy a here- és ondóvezetékek fájnak. Rajtam az elélvezés segít, de ilyenkor sokkal kisebb az orgazmus-érzésem, viszont hihetelen erővel spriccel, nagyon sok a lövésszám és az ondó is, alig akarja abbahagyni. Olyan, mintha a szervezet csak az ürítéssel foglalkozna, és ez elvenné az energiát az agytól, hogy intenzíven érezze az orgazmust.
F36
Előttem már mindenki pontosan megírt mindent.
Nekem már csak a hülyeség marad: Szóval, ha a fejed is fáj ilyenkor, az azért van, mert ilyenkor mindig egy kis agyvelő is távozik, attól van olyan fehéres színe. Tejet pedig ne igyál, mert megnőnek a melleid! :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!