Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok szerintetek hogy vegyem ra a baratnomet az anal dolgokra?
Nem feltetlenul anal szex. Enyhe anal izgatas ez meg az?
En szeretnem megismerni a szexualis elet eme formajat de o meg kozzel sem enged a dologhoz.Mit tegyek h tudnam megkedveltetni vele?
"Gyakorlott férfi ember az ágyban azt tesz a nővel ami csak akar...gyakorolj!"
Bírom az ilyen közhelyeket...jól hangzik, és semmi köze a valósághoz
én (mi) se akartam (akartuk) de egyik nap szex közben misszionárius pózban ugye ahogy fogta a fenekem elkezdte ott simogatni is :) mindketten fel voltunk izgulva és jól is esett aztán kérdezte, hogy benyúlhat-e.. én meg engedtem. persze nagyon kicsit ment be, na mindegy :D lehet majd pár hónap múlva kipróbáljuk az anál szexet, de még semmi nem biztos. ehhez is 9 hónap kellett. de ne erőltesd ha tényleg nem akarja!
17/L
Semmiképpen ne erőltesd,tudni kell,hogy az anál szexhez írtóra nagy bizalom kell,és teljesen érezni kell a másik minden apró rezdülését,egyébként meg a nők sem egyformák,van aki szereti és van aki nem,ez egy kényes téma,és általában az első élmény az nagyon meghatározó lesz a lánynak a közeljövőben,úgyhogy csakis ésszel,okosan ha fontos a partnered!
32/nő
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!