Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoktól őszintén:Hány évesen vették a szájukba először és milyen volt?
Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 09:35
1/14 anonim válasza:
16 és fura. Nem túl jó. Most se szeretem a számba venni, csak néha.
2/14 anonim válasza:
Mert még nem találtad meg az igazi fiút magadhoz! :)
3/14 A kérdező kommentje:
Gondolom,a fantáziában már korábban.
2011. júl. 4. 09:46
4/14 anonim válasza:
Dehogynem, már hozzá is mentem :) De sokakkal próbáltam, egyszerűen nem jön be. Fárasztó, gusztustalan hangja tud lenni, nekem semmi nem jó benne. 69ben sem.
Kérdező: előtte nem fantáziáltam róla. Vagy legalábbis nem emlékszem rá.
5/14 anonim válasza:
17 évesen, és azóta sem szeretem, csak a barátom miatt teszem meg, bajom nem lesz belőle, neki meg jól esik, és szereti.
6/14 anonim válasza:
15 voltam, akkor volt az első barátom. Én egyáltalán nem éreztem, hogy elég érett lennék ilyen dolgokra, mégis megtettem a barátom unszolására. Nem volt jó, nem élveztem, még csak nem is izgatott, sőt... undorodtam. Azóta felnőttem és nagyon szeretem csinálni a jelenlegi páromnak!
7/14 anonim válasza:
majdnem 16. azóta sem szeretem de hát muszáj..barátom imádja,ha meg nem csinálnám megcsalna vagy elhagyna..minden pasi ilyen.
sosem fantáziáltam róla nem tudom honnan veszik a pasik,hogy a nők 99%-a szeret szopni..és olyan nagy istenadta áldás.
8/14 L(: válasza:
én 15 évesen. és szerintem jo volt most is szeretem csinálni..:)
9/14 anonim válasza:
Én is szeretem csak néha zavar hogy a barátomon nem látom pontosan hogy mennyire élvezi :S:S de 15 évesen...
10/14 anonim válasza:
16 évesen, de nem a barátom unszolására. Szerette volna hamarabb, de én vártam addig amíg készen állok rá, és megérte. Pozitív élményem van róla, élveztem és máig szeretem csinálni. Először fura volt, de izgalmas és örültem, hogy a barátom élvezi!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!