Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 23 éves vagyok és meg soha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves vagyok és meg soha nem volt orgazmusom. Nagyon el vagyok keseredve, pedig tényleg már mindent kipróbáltunk, és semmi eredmény. Van rá valami praktika, hogy jó legyen?

Figyelt kérdés
2009. márc. 28. 15:25
 1/9 anonim ***** válasza:
"Van rá valami praktika,hogy jó legyen?"-->Mármint a szex?Mert előszöris annak kell jónak lennie,és majd utána lehet rákoncentrálni az orgazmusra...szerintem.
2009. márc. 28. 15:41
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Lehet hogy frigid vagy. menj el nőgyógyászhoz.
2009. márc. 28. 15:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem kérd meg a barátodat, hogy lassan és türelmesen simogasson. És ne nyúljon 5 perc múlva a lábad közé, hanem te vezesd. Hosszan simogassa a testedet, csókolgasson stb. És előbb kényeztesse a csiklódat. Ott könnyebben lesz orgazmusod.
2009. márc. 28. 18:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt írod "kipróbáltunk" és azt is h "soha"

ez azt jelenti h egyedül neked sem sikerült soha?

vagy nem is maszturbáltál még életedben? mert ha nem, akkor még nem is tanulhattad meg hogyan kell.

nem írtad mennyi ideje próbálkozol, de szerintem nincs veszve semmi

az az igazság más partnerrel lehet h menne, de most nem szakításra akarlak rábeszélni, majd meglátod mit hoz a jövő, lehet h csak 30 évesen lesz először vki más karjaiban

szerintem az a járható út ha magadnak egyedül tudsz orgazmust előidézni, ehhez megfelelő körülmények kellenek, és utána ha ismered a tested tudod majd a pasit irányítani mit hogy

a mindenben a vibrátor is szerepelt?

2009. márc. 28. 20:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Masztizás a titka...Aztán megtanítani a párodnak a technikát...
2009. márc. 28. 20:30
 6/9 A kérdező kommentje:

20:27-es

A párom tudja, hogy mi a helyzet.Elmondtam neki mindent őszintén.4 éve a vőlegényem, jövőre lagzi.Imádom és nekem nem kell más, úgyhogy vele kellene eljutnom a csúcsra!9 éve nincs orgazmusom és soha nem is tapasztaltam!A maszturbáláson eddig nem is gondolkodtam, azt sem tudom hogyan kezdjek bele.

2009. márc. 28. 21:11
 7/9 A kérdező kommentje:
Vibrátor NEM!
2009. márc. 28. 21:12
 8/9 anonim ***** válasza:
9 éve nincs orgazmusod...akkor 14 évesen kezdted???Mert lehet,hogy pont ez az,amiatt nem tudsz eljutni az orgazmusig.
2009. márc. 28. 21:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia én is 23vok nekem sem volt még orgazmusom csak csikló 1xer amit fiú csinált a többit magamnak.Lehet,h van benne vmi,h. nem meg felelö párod:Sbocsi én 4évig éltem oyan vkivel akivel nem volt 1xer sem.Én úgy voltam vele majd idövel és sajna semmi, jött 1másik fiú aki csak hozzám ért már majdnem orgazmusom volt gondolom mert vmi olyat éreztem amit még soha de mert addig csak testileg voltam fel készülve gondolom és ezzel a fiúval meg már pár hónapja húztuk 1mást,mivel én együtt éltem párommal, És szerintem nekem ö volt olyan aki vel hónapokn keresztül gondoltam,flörtöltünk meg ilyenek és talán nem csak testileg akartam hanem agyilag is és...Tudom,h. szereted hisz írtad de sajna ha évek alatt nem volt akkor nem is lesz.Te szereted lehet életed végéig szeretni fogjod,( játok) 1mást nem tudom remélem jó lesz neked mert nekem nem volt jó és másikkal nekem sikerült"".Bocsi remélem nem bántotalak meg ,sok sikert kívánok neked.Öszintén!
2009. márc. 29. 22:08

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!