Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményed erről a mellről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed erről a mellről?

Figyelt kérdés
[link]
2011. júl. 4. 05:46
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Nőhetne,nőhetne az biztos.

Talán ha híznék,nade azt meg nem szeretnék,ugyhogy muszáj megbékélnem vele:)

Viszont ha egész nap itt kockulok akkor a fenekem is lapos lesz:D

Köszönöm a biztatást és minden választ!

2011. júl. 4. 09:36
 22/32 anonim ***** válasza:
Hallod, én szintén 22 éves lány vagyok, úgyhogy nem nyomulni akarok vagy ilyesmi, de: szerintem csodaszépek a melleid! Komolyan, én olyan nagyobb darab alkat vagyok, és bármit megadnék, ha vékony testalkatú lennék, ilyen szép kis kerek mellekkel :) ne higgy annak, aki erre bármi rosszat mond.
2011. júl. 4. 10:19
 23/32 .Daniel. ***** válasza:
Szépek ezt már tudod de mondok valami újat. Attól még szebb leszel ha pozitív vagy és mosolyogsz.
2011. júl. 4. 10:54
 24/32 anonim ***** válasza:
Légy rájuk büszke, szépek, egészségesek, a párod is szeretni fogja, s ha egyszer szülsz a gyerek ki nem fogja engedni a szájából!!!
2011. júl. 4. 10:54
 25/32 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok,de én is bevallom neked,h szépek a melleid,és ne hidd,h a pasik a nagyon nagy melleket szeretik.Pont jó a méreted,ha nagyobb lenne,lehet,h lógós lenne.Ez így szép,pont olyan tenyérbe való sztem,és nem vagyok lezbi.:D
2011. júl. 4. 11:09
 26/32 anonim ***** válasza:

nagyon szép formás, és hogyne lenne már mit fogni rajta? miért van minden lány odáig a mellével hogy biztos milyen ronda... nemértem...

barátnőmnek kisebb, de én imádom, és az idők végezetéig tudnám fogdosni nem unnám meg :)

2011. júl. 4. 11:19
 27/32 anonim ***** válasza:

mond,neked hány oldalni "szép,nagyon szép" kell hogy elhidd hogy szép?

20/F

2011. júl. 4. 11:36
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

megkívántam,pedig nem vagyok leszbi o.O

23l

2011. júl. 4. 15:51
 29/32 A kérdező kommentje:
Hát utolsó,ez nagyon kedves tőled :D
2011. júl. 4. 16:26
 30/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a többieknek is mégegyszer!

Elképesztően sokat segítettetek!

2011. júl. 4. 16:28
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!