Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/32 A kérdező kommentje:
Nőhetne,nőhetne az biztos.
Talán ha híznék,nade azt meg nem szeretnék,ugyhogy muszáj megbékélnem vele:)
Viszont ha egész nap itt kockulok akkor a fenekem is lapos lesz:D
Köszönöm a biztatást és minden választ!
2011. júl. 4. 09:36
22/32 anonim válasza:
Hallod, én szintén 22 éves lány vagyok, úgyhogy nem nyomulni akarok vagy ilyesmi, de: szerintem csodaszépek a melleid! Komolyan, én olyan nagyobb darab alkat vagyok, és bármit megadnék, ha vékony testalkatú lennék, ilyen szép kis kerek mellekkel :) ne higgy annak, aki erre bármi rosszat mond.
23/32 .Daniel. válasza:
Szépek ezt már tudod de mondok valami újat. Attól még szebb leszel ha pozitív vagy és mosolyogsz.
24/32 anonim válasza:
Légy rájuk büszke, szépek, egészségesek, a párod is szeretni fogja, s ha egyszer szülsz a gyerek ki nem fogja engedni a szájából!!!
25/32 anonim válasza:
Én nő vagyok,de én is bevallom neked,h szépek a melleid,és ne hidd,h a pasik a nagyon nagy melleket szeretik.Pont jó a méreted,ha nagyobb lenne,lehet,h lógós lenne.Ez így szép,pont olyan tenyérbe való sztem,és nem vagyok lezbi.:D
26/32 anonim válasza:
nagyon szép formás, és hogyne lenne már mit fogni rajta? miért van minden lány odáig a mellével hogy biztos milyen ronda... nemértem...
barátnőmnek kisebb, de én imádom, és az idők végezetéig tudnám fogdosni nem unnám meg :)
27/32 anonim válasza:
mond,neked hány oldalni "szép,nagyon szép" kell hogy elhidd hogy szép?
20/F
28/32 anonim válasza:
megkívántam,pedig nem vagyok leszbi o.O
23l
29/32 A kérdező kommentje:
Hát utolsó,ez nagyon kedves tőled :D
2011. júl. 4. 16:26
30/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a többieknek is mégegyszer!
Elképesztően sokat segítettetek!
2011. júl. 4. 16:28
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!