Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más csaj is tudja ott belül mozgatni az izmait direkt?
Figyelt kérdés
Én szex közben szoktam mozgatni a hüvelyemben bent az izmokat mert a barátom szereti és kéri.2011. júl. 3. 23:42
1/9 anonim válasza:
Én tudom. Én barátom is szereti. :D
3/9 Futurare válasza:
én szoktam mozgatni nekik.... néha
4/9 anonim válasza:
Elvileg mindenki tudja. Azok a gátizmaid, akaratlagosan mozgatható harántcsíkolt izmok.
5/9 RaksashaGirl válasza:
Persze hogy tudja más csaj is. Mondjuk pl én. :) Ezeket az izmokat lehet erősíteni bizonyos speciális tornákkal, vagy a személy szerint legjobban bevált módszerrel, a hastánccal. :D mikor elkezdtem hastáncolni, akkor sikerült először azokat az izmokat megmozgatni. :P Azóta a pasim minden alkalomnál kéri. :D
6/9 anonim válasza:
Beeezony, amúgy is kéne mozgatni, tornáztatni, mivel szülésnél ugye használatosak, plusz időskori inkontinencia megelőzésére is alkalmas. *thx eü suli*
Ki fogom am próbálni, eszembe se jutott még Oo 18/L
7/9 anonim válasza:
hát az enyém nem szereti m fél h "leharapom" :D de persze mindenki tudja sztem !
8/9 anonim válasza:
Ffi
Sajnos!!! Nem sokan tudják...1 ffinek fantasztikus élmény 1 ilyen partner...gratulálok mindenkinek aki ilyet tud...1 x volt 1 táncos lány partnerem,...hát...hihetetlen volt....
9/9 anonim válasza:
Én nem táncolok,mégis tudom mozgatni,az én barátom is szereti nagyon^^
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!