Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szóval. Jún 5én voltam együtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóval. Jún 5én voltam együtt egy sráccal de védekeztünk, aztán 11én de akkornemvolt sezx csak más dolgok. De mégis olyan fura a menstruációm. és nemértem miért?! Segítseteeek

Figyelt kérdés
2011. júl. 3. 22:45
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
51%
Terhes vagy
2011. júl. 3. 22:46
 2/24 A kérdező kommentje:
dehát védekeztünk...akkormiért?
 3/24 anonim ***** válasza:
h érted, h fura? és mik azok a " mas dolgok "??
 4/24 Cicuskaaa123 ***** válasza:
De mér milyen a mesnid?:/ Megjött nem?:O :D
2011. júl. 3. 22:47
 5/24 A kérdező kommentje:
első két-három napba rendes vérzés utánna emg ilyen barnás csak... és a más dolgok alatt azt értem h ujjazás és nyalás.
2011. júl. 3. 22:47
 6/24 anonim ***** válasza:
ehh, igen ugy szokott lenni, először vérzel normalisan, aztan csak barnázás szokott jelentkezni, te nem menstrualtal még? :DD
2011. júl. 3. 22:48
 7/24 A kérdező kommentje:
igen,de nemilyen szokott lenni... aztán megijedtem...de előtte felvoltam fázva..és azmiatt islehet?!
2011. júl. 3. 22:49
 8/24 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Máér milyen szokott lenni?O.o.. nekem hasonló 22:47. És igen lehet amiatt is...
2011. júl. 3. 22:49
 9/24 A kérdező kommentje:
hát több ideig szoktam vérezni és erőteljesebben...de akkor éennék terhes ha először lenne barna aztán vérzés ugye?! vagy rosszul tudom?
2011. júl. 3. 22:51
 10/24 anonim ***** válasza:
én kb 2 httel ezelőtt voltam nőgyógyásznál, nem azért mert én is voltam gíy, hanem afoggátló újra írás miatt, de szó ami szó a léyneg h nekem is ugyan ez votl, sőt nekem még volt h kevé sis volt, ugya én foggátlót szedek, és már lassan 2 éve van bartom, és ezalatt nem védekeztünk csak a foggátlóval, és én is rákérdeztem erre h mivan ha ilyen a vérzésem, azt mondta h teljesne midn1, h barna vagy normális, a léyneg h van, lehet más az idegességtől vagy bármi mástzól.... nem vagy terhes, és nincs semmi bajod :) szal nyugodj meg :)
2011. júl. 3. 22:52
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!