Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Gondok a 2. menettel. Hogyan?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondok a 2. menettel. Hogyan?

Figyelt kérdés
Mivel lehetne azt elérni, hogy a barátomnak menjen a 2. menet is?Legalább 4 óra kell mire képes megint szexelni, de már az első is rövid.Egyszer előfordult, hogy kb 5 percre rá megint letámadott és akkor másfél órát bírt.De azóta sem sikerült elérnem, hogy 2. menet.Mivel kéne próbálkoznom?
2011. júl. 3. 22:40
 1/10 anonim ***** válasza:
Neked semmivel, nem benned van a hiba, sőt benne sincs.
2011. júl. 3. 22:42
 2/10 A kérdező kommentje:
De akkor Mit csináljak, hogy megint bírjon 2-t?
2011. júl. 3. 22:44
 3/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Hát, ha egyszer már elélvezett, akkor nincs mit tenni

2011. júl. 3. 22:47
 4/10 A kérdező kommentje:
Akkor, hogyan tudnám elérni, hogy tovább bírja?
2011. júl. 3. 22:49
 5/10 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Szünetet tartotok és megkéred, hogy nyaljon ki téged, addig sem őt éri az ingerlés, szerintem így lehetne..
2011. júl. 3. 23:02
 6/10 Just A. Guy ***** válasza:
nagyjából ez van velem is. Régen amikor konditerembe jártam és nem dohányoztam akkor jó volt, simán bírtam a 2 menetet és az első is sokáig tartott, de mostmár az első olyan 5 perc, utána meg min fél óra mire újra.... most felhagytam a dohánnyal és elkezdek megint kondizni, meglátjuk visszazökkenek-e :)
2011. júl. 3. 23:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Hogy mivel kéne próbálkoznod? A száddal, ügyesen és kitartóan, ha szeretnéd magadnak még egy menetre harcra kész állapotba hozni. ;)
2011. júl. 3. 23:29
 8/10 A kérdező kommentje:
Hiába próbálkoznék franciával.Nagyon érzékeny éppen akkor utána.
2011. júl. 4. 09:43
 9/10 walk w1th mee ***** válasza:

omg-.-"

keressmás pasit..-.-

2011. aug. 18. 17:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Az én barátom is az a gyorstüzelő típus. Szex előtt egyszer le kell ápolnom szájjal, vagy csak jól megmasszírozni a dákóját, hogy egyszer elélvezzen. Utána kimegyünk szépen cigizik egy sort, elmegyünk sétálni egy fél órát... Mikor visszaérünk, addigra én már nagyon kész vagyok a vágytól, és egyszerűen rámászok. Össze szokott jönni a dolog. :D De ha legalább 4 óra kell, szerintem azt is megoldhatjátok. Türelemmel sokat el tudsz érni. :)
2011. aug. 18. 17:59

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!