Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti melyik péniszt szeretitek a jobban a szőröset vagy a szőrtelent?
Figyelt kérdés
Ha lefekszek egy lánnyal előtte leborotváljam?2011. júl. 3. 22:05
2/11 anonim válasza:
első:DD
am embere válogatja, nekem a csupasz jobban bejön:D
3/11 anonim válasza:
Pucit, rövidre nyírtat. Te mit szólnál egy bozontos puncihoz...:)
4/11 anonim válasza:
nekem is teljesen mindegy, de azért szeretem megtalálni a szőr alatt :) nem mondom ,hogy egy szőrös nem lehet ápolt, de a borotvált jobban annak tűnik szerintem.
5/11 anonim válasza:
van sok finnyás lány. én mindig azt hittem, hogy a szőrtelent szeretem, aztán összejöttem valakivel, aki nem szőrtelenített, és rájöttem, hogy azt is. szóval nekem teljesen mindegy. :) szerintem a szőrtelentől senki nem fog kiakadni, viszont vannak olyan lányok, akik a szőröstől falnak mennek.
6/11 anonim válasza:
Egyikkel sincs gondom. Az ideális az,ha rövidre van nyírva!
19/L
7/11 anonim válasza:
Rövidre nyírt vagy szőrös. A csupasz nagyon ijesztő és kisfiús.
Az eddigi válaszok alapján lehet, hogy attól függ, hogy hány éves a lány :)
8/11 anonim válasza:
A szőr méretétől és mennyiségétől is függ, de valóban, a lényeg a kukesz :P
9/11 anonim válasza:
semmiképpen sem. sőt előte fussál vagy 10 km,h jó izzadtság szagú legyen
10/11 anonim válasza:
Nekem mindegy. Ha borotválja, akkor megteheti felőlem, ha nem, engem nem zavar, lehet szőrös is. :)
21/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!