Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » "Normális", ha túl sokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Normális", ha túl sokat szexelünk? Csillapítani szeretnék. ) : l/19

Figyelt kérdés
A barátommal lassan 8 hónapja vagyunk együtt. 4 hónapja szexelünk, és azóta folyton azt akar. Úgy értem, nagyon rám van izgulva, és utólag visszanézve egy szexmániással jöttem össze... az oké, h fontos egy párkapcsolatban, de én ezt túl soknak érzem. Próbálok kevesebbet aludni nála, de akkor látszik, h hiányzik neki. Mit tegyek? (neki napi 2-3 az ideális, nekem 2napi 1)
2011. júl. 3. 21:51
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
basszus örülj neki!:D minek csillapítani?
2011. júl. 3. 21:56
 2/10 WhiteLabel ***** válasza:
88%
Majd amikor együtt lesztek 5éve, és heti 1x fogtok szexelni akkor meg az lesz a bajod.
2011. júl. 3. 21:56
 3/10 A kérdező kommentje:
de napi háromszor?????? nem sok ez egy kicsit?????? vagy más is így szokta...??? fogamzásgátlót szedek és inkább a terhesség esélynövelésétől félek ):
2011. júl. 3. 21:58
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Ettől nem nő a terhesség esélya, ha foggátlót szedsz! Örülj neki, hogy kíván! Ha Te is mutatod neki, hogy kívánod, akkor kicsit csillapodni fog a vágya, mérséklődni. Ha ellenkezel, akkor csak jobban fog nyúzni miatta!
2011. júl. 3. 22:02
 5/10 anonim ***** válasza:
67%
Hát hosszútávon nem működik a kapcs ha a két félnek különböző a libidója. és am nincs szó esélynövelésről, akár napi 5ször is csinálhatod fogamzásgátló mellett.
2011. júl. 3. 22:06
 6/10 anonim ***** válasza:
napi 2-3 nem hiszem, hogy szexmánia. az én barátom is kb ennyit szeretne egy nap, de én nem is bánom, mert én is. bár mi még nem vagyunk együtt olyan régóta. vagy az elején még te is benne voltál a 2-3-ban? amúgy szerintem ha a gondolkodásodat változtatod meg róla, akkor te is tudnád élvezni azt a napi hármat is. ezek szerint így is-úgy is megcsinálod, akkor már állj neki pozitívan, és élvezd is. :)
2011. júl. 3. 22:08
 7/10 anonim ***** válasza:
LOL egyáltalán nem mérséklődik vkinek a vágya attól ha kimutatja a párja h kívánja. Egyszerűen mások vagyunk mások az igényeink. Pl nekem is napi 2-3 lenne az ideális de nem volt még olyan pasim aki bírta volna (nem volt sok, csak 4)
2011. júl. 3. 22:09
 8/10 anonim válasza:
Ne aggódj, eltelik egy kis idő és csökkenni fog....
2011. júl. 3. 22:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Hol találtad ezt a pasit? :)
2014. júl. 2. 11:29
 10/10 anonim válasza:
Nálunk legutóbb 8 volt egy nap alatt. Csak azért ennyi, mert elfogyott az óvszer! Igaz, nekünk most volt a 2. alkalom. És nem én szerettem volna, hanem a barátnőm, de amikor őt fel tudom izgítani, akkor én is beindulok. Sem engem, sem őt nem zavarja, mindketten élvezzük. :D Szerintem a napi 2 az egyáltalán nem sok. Nálunk egymásután volt 2, mert neki hamarabb elmegy, és a másodiknál nekem is megtörténik. Egy menet 10-15 percig tartott! Szóval 2-3 egyáltalán nem sok, ha meg csak 2 naponta akarsz, akkor ne találkozzatok miden nap, az amúgysem tesz jót egy kapcsolatnak! ;) Heti 2-3 találkozás az ideális. Viszont ha nem tudja magát leállítani, az már beteges! Én is sokszor próbálkoztam előtte, és amikor mondta, hogy még nem akarja, vagy fél, azonnal leállítottam magam. A barátod is meg kellene értse. Beszéld meg vele! :)
2017. júl. 25. 09:57

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!