Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az igaz, hogy ha valami nincs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy ha valami nincs meg bennünk akkor az a tulajdonság egy másik embernél vonzó lehet számunkra, és jobban is fog tetszeni?

Figyelt kérdés

Gondolok itt pl olyanra, hogy mondjuk nekem fehér a bőröm és nekem jobban tetszenek a barna, kreolosabb bőrű fiúk.

De olyanról is tudok, akinek barna szeme van és kék szemű pasit szeretne magának.

Szóval, ami hiányzik bennünk azt a másikban keressük

és olyan fiút/lányt szeretnénk magunknak.(kiegészítésképp) Ez mennyire igaz?=D

Jó lehet, hülyeség, csak sokat gondolkodtam most.

2011. júl. 3. 21:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
én saját szemszögböl nem sok igazságot látok benne mert nekem pl pont az olyanok jönnek be jobban akik az ellenkezö nembe hasonloak mint én :D
2011. júl. 3. 21:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
hát én ugy vagyok,h cicas szemem van,de a bociszemu sracok jönnek be:DD:D
2011. júl. 3. 21:55
 3/7 anonim válasza:
Szerintem ez egyénenként változik, de van benne valami. Én azt vettem észre, hogy ha van valamilyen hibád (pl nekem szerintem nagy az orrom) akkor máson sokkal toleránsabb vagy azzal a dologgal, például az én pasimnak is nagy az orra, és sosem zavart. :)
2011. júl. 3. 22:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

van egy olyan mondás, hogy "Ellentétek vonzzák egymást."

Ez fizikailag igaz, elég csak a mágnesre gondolni :D

Nem hinném, hogy ez teljesen igaz lenne az emberekre. Sokan inkább azt szeretik akik saját magukra hasonlítanak.

2011. júl. 3. 22:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha a tudományos megközelítésből akarod hallani: minél inkább eltérő két ember MHC-je (az MHC gén az utódlásért felelős), annál erősebb az utód. Tehát: minél inkább különbözik a ffi MHC-ja a nőétől, annál vonzóbb számára az. A lényeg: ha külsőre hasonló emberrel találkozol, nagyobb az esélye, h egy ágból származhattatok, ezért keresed a különbözőt, h minél kevesebb legyen a komplikáció esélye. Mármint ez az ösztön. Tudod, mint mikor két mágnest összetolsz: a pozitív taszítja a szintén pozitívat, a negatívat viszont vonzza. :))
2011. júl. 3. 22:30
 6/7 A kérdező kommentje:

Igen, utolsó, ez tetszett!

Nálam valahogy ez mindig érvényes volt, hogy a különbő emberek tetszettek meg. :)

2011. júl. 3. 22:38
 7/7 anonim ***** válasza:
És ezzel nincs is semmi baj. :))
2011. júl. 3. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!