Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha volt egy barátom akinek nagy volt a pénisze. Kb 18-20 cm és szakítottunk és most van egy másik barátom akinek kisebb sokkal kisebb akkor ő érez valamit szex közben?
Figyelt kérdés
2011. júl. 3. 21:28
3/6 anonim válasza:
Te érzed őt? Naugye. Akkor ő is téged.
4/6 anonim válasza:
A hüvely rugalmas, összeszűkül aktus után. Szóval ő elvileg érez téged ugyanúgy, mint bárki mást korábban. Itt inkább az lehet a kérdés, hogy neked kielégítő-e egy jól megtermett 18-20 centis után egy átlag alatti példány.
5/6 anonim válasza:
Kedves kérdező! Mekkora az a sokkal kisebb?
Mellesleg ugye nem gondolod azt a téves hülyeséget, amit én gondoltam sokáig, hogy minden csajnak a következő barátjának legalább akkora pénisze kell, hogy legyen, mint az előzőnek, mert különben nagon ciki a fiúnak?
Jah, én egy 14 cm-es péniszű 24/f vagyok. :D
6/6 anonim válasza:
Jah, újra 24/f vagyok, csak elfelejtettem megkérdezni, hogy neked milyen érzés az előző után a jelenlegi pároddal a szex?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!