Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok: szoktatok direkt melléhugyozni a wc-nek?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, akinek pisifétise van, és ha nyilvános wc-ben van, akkor direkt mellé/félre/össze pisil mindent maga körül, és élvezi. Szerintetek?2011. júl. 3. 21:15
1/23 anonim válasza:
Hát, még a vécésnénik hogy élvezhetik... :S
3/23 anonim válasza:
Nekem fosikafétisem van.
Direkt mindig olyat eszek hogy híg cifrafosásom legyen, és szabadidőmben járom a közvécéket, hogy mindegyiknél letehessem hagyatékomat, néha rajzolok a falra is, kis üzeneteket, vagy csak egyszerűen barnára festem a csempét. Jeeeeee
4/23 anonim válasza:
Megmondom komolyan hogy ilyet én is szoktam csinálni, főleg suliba, amúgy nem vagyok paraszt gyerek, csak ez jól esik, ha van takarítónő akkor csináljon is valamit ha fizetik. Ja, meg néha nem húzom le direkt a kulát, meglepetésnek jó másnap a takarítónak :D
5/23 anonim válasza:
Engem is izgat. Valahogy olyan felszabadító érzéssel tölt el, hogy lehugyozhatom a falat pl, és ott marad a nyoma. Az a nyom olyan erotikusan hat. Számomra legalábbis.
6/23 anonim válasza:
Én leszoktam a budipapirt hugyozni a suliba szarrá ázik szoval már használhatatlan lessz tudm h elég nagy parasztság legszivesebben jol elverném azt aki ilyet csinál, meg a wc kefe tartót szoktam telehugyozni meg néha fel a lehuzókára nemtom mér csinálom tudom h hüyleség dejóó...
7/23 anonim válasza:
Hát ti nagyon bunkók vagytok... a takarító nem azért kapja a fizetést mert néhány bunkó kis köcsög összeszarja meg hugyozza a wc-t. Képzeld te egy normális ember vagy csak éppen ebből tudod eltartani a családod és saját magad mert nincs más lehetőség... hogy ilyen kis suttyó parasztoknak a fosát meg hugyát kell takaritanotok. Marha kedves hozzászólások voltak ezek mit ne mondjak... és látszik h mennyi magyar kultúrált fiatalember van ezen a világon manapság:) szánalmas...
8/23 anonim válasza:
Kívánok néhány előttem szólónak takarítói munkát felnőtt korára szeretettel.
9/23 anonim válasza:
Ilyenkor piszkosul szerencsésnek érzem magam amiért lány vagyok.
10/23 anonim válasza:
21 39-et ha lehetne vagy százszor felpontoztam volna..
a többi suttyó parasztnak meg kérdem, mit szólnátok, ha anyátok lenne a takarítónő?:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!