Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szexhez mi a legjobb síkosító?
Nekem a durexek nem jöttek be mert minden ragadt utána.
Egyik ismerősöm ezt ajánlotta, mert hogy ez ráadásul ha gumi nélkül megy akkor véd a fertőzések ellen valamennyire.
Ha futyit dugsz be, akkor gumivaaal!!!!!!!
Amugy olaj....:) Babaolaj (elotte bőrprobat csinalni 1-2 nappal korabban, nehogy allergias legyetek rá!), sutőolaj...:)
Mi vajat használunk a párommal.
52/L
A nem "házi", hanem ipari praktikakrol ezt irtad: "nem jöttek be mert minden ragadt utána". Akkor?
A babaolaj miert hazi praktika, finom, érzékeny bőrteruletek ápolására gyártják.
Én a durex-ekre írtam hogy minden ragad utána mert csak azokat próbáltuk ki.
A babaolaj meg lehet hogy ilyen olyan ápolásra való de nem kifejezetten síkosításra készítették vagy igen?
Nem arra keszitették, viszont nincs anyag a vilagon, ami jobban csuszik, mint az olaj!:)
Ezert is mondjak arra, aki hirtelen eltunt, hogy "olajra lépett" - olyan gyorsan elcsuszott utana, hogy a szemunkkel sem tudtuk kovetni.
Van még egy szleng, amiben ez haromszorosara van turbozva, nekem nagyon tetszik: eltunt, mint olajos lófing a villámhárítón.:)
(35 L)
Szexshop-ban vannak jó síkosítók! Gumit mindenképp használjatok! De síkosítóval is fájdalmas a nőnek a behatolás, és még a behatolás utáni néhány "ki-be" mozgás...
22/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!