Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Extrém helyek a sexhez? Ahol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Extrém helyek a sexhez? Ahol már csináltátok, vagy csak ötletek?

Figyelt kérdés
2011. júl. 3. 19:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én csináltam már vízparton stégen.. :D persze már majdnem a végénél jártunk mikor észrevettük hogy 15 méterre tőlünk horgásznak.. de már nem hagytuk abba :D

Aztán kocsiba.. az ugye rendszeres.. :D nagyon jó pózokat lehet ott ám :D

Sokat járunk ki még a határba.. a földúton.. :D ugye a kukorica ha már nagy akkor nem látnak.. ha pedig épp szántás van akkor meg azért extrém..:D mert bárki megláthat..

Volt már a helybéli játszótér ping-pong asztalán :D este persze

Az akkori párom munkahelyének a raktárába :D

Volt már lépcsőházba... valahogy nem értünk fel a lakásig :D

Medencébe.... :D

Balaton parton fűzfa alatt...

Robogón :D és biciklire támaszkodva.. na az nagyon akrobatikus tud lenni :D

Konyhapulton

Zuhanyzás közbe.. de vigyázz csúszik.. :D

És a helybéli vasút állomáson.. kint a falnak dőlve.. késő este...

Ha nem csal az emlékezetem akkor én ennyi helyen csináltam.. ami extrémnek mondható :)

De ha van valakinek jó ötlete hogy milyen extrém helyek vannak még amik megvalósíthatók :D azt én is kíváncsian várom :D

2011. júl. 3. 21:24
 12/18 A kérdező kommentje:
xDDDDD
2011. júl. 3. 21:29
 13/18 anonim ***** válasza:

Bekamerázott liftben,parkolóban,étterem wc-jében,irodában.

20/L

2011. júl. 3. 21:35
 14/18 anonim válasza:
rendőrkocsiba ( a párom rendőr volt) szántáson , kórházban :D , állatkertben xd ennyi asszem
2011. júl. 3. 21:47
 15/18 anonim válasza:
Liftben(mi sem értünk fel),Kazánházban, raktárban, motor tetején(tegyél valamit a tankra, mert rohadt hideg lehet), focipálya, park, utcán, Dj pulton(buli közben és senkinek se tűnt fel).Asszem ennyi :D
2011. júl. 3. 22:11
 16/18 anonim ***** válasza:
játszótéren,vizibicikli,x pláza terasz,és lépcsőház, mozi, konyhapult, fürdőkád, kocsi, más így nem nagyon jut eszembe
2011. júl. 3. 23:31
 17/18 anonim ***** válasza:
szolárium alatt
2011. júl. 3. 23:47
 18/18 Szamax válasza:
Öhh...suli wc....A tanár búcsuztatón vagyis meghívta az of az osztályt a házábva és kint a medence mögöt :DD
2011. júl. 4. 16:57
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!