Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A csókolózástól is nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csókolózástól is nagyon benedvesedek. Engem picit zavar ti hogy vagytok vele?

Figyelt kérdés
2009. márc. 28. 13:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
(előző vagyok, leírok vmit ami neked való lesz, a többiek ne figyeljenek. kiránduláson sikerült egy bugyihoz jutnom ami egy nekem kedves lánytól volt, a lány nem tudott róla. láttam rajta h az már használt bugyi, de meg volt száradva. megszagoltam és mai napig tudom milyen volt és mindig jó emlék marad. nem jártunk soha, de nekem ez fontos volt. és egyedüli emlék, különben nincs efféle fétisem. tehát ne félj ilyesmitől, valódi fiúnak ez szép és jó)
2009. márc. 28. 20:34
 12/15 anonim válasza:
huuu, hát inkább örüljél neki. én meg alig tudok:S ha megtudnám a titkot..
2009. márc. 28. 23:29
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:)

de nemtom mi a titka:(

2009. márc. 29. 11:25
 14/15 anonim ***** válasza:
AZ a titka,hogy jol mukodik a kemia koztetek. Egyebkent olyankor a kovetkezo 10-20 percben mar teljesen elborulok,johet a kovetkezo lepes.;)
2009. ápr. 7. 17:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Én már 3 éve együtt vagyok a barátommal,és vele csak akkor nedvesedek be ha nyelvvel is izgat,de van egy másik fiú akivel néha találkozgatok és vele már a csókolózástól is írtó nedves leszek.Ez kicsit zavar,de nem tudok mit csinálni.:D
2010. jún. 23. 19:12
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!