Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Baj ha maszturbálok, amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha maszturbálok, amikor mág nem menstruálok és a szüzességem is meg van? Ujjanzom szabad? Nem lesz töle bajom? és ha utána jön valami fehér lé az mi?

Figyelt kérdés
13L
2011. júl. 3. 19:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hülye vagy te :D Látszik hogy itt csak unatkozó idióták vannak..... :) nem tudom anyád mit szólna ha tudná hogy 13 évesen de normálisnak tartod ha valaki újjazni akarja magát.. betegek.... maradjon csak még a korához illő dolgoknál... :) pszichológushoz nem ártana elmenni egy pár embernek innen...
2011. júl. 3. 22:26
 12/15 anonim ***** válasza:
62%

Abba semmi rossz sincs,ha felfedezi a testét..

A sex az még tényyleg rá ér min . 18 évesen is..

Ha manszturbál,attol semmi baja nem lesz,csak ismerkedik az érzéssel..

Ha nem mansztrubálna,akkor az 1 sexnél azt se tudná,hogy mikor megy el..

Teljesen normális ez az "időtöltés"

Én ha unatkozok,akkor elvonulok vagy a fürdőszobába,vagy valahova,és ennyi..

:|

2011. júl. 3. 23:46
 13/15 anonim ***** válasza:
62%

én is 13 éves lány vagyok, és anyum tudja, hogy maszturbálok...

NEM VOLT DÜHÖS!!!

2011. júl. 4. 11:03
 14/15 anonim ***** válasza:
20%
Szia ne aggodj én is a te cipodben jarok. Nemtom miert vannak paran kiakadva mikor en is 13 eves vagyok nem jott meg meg a szuzessegem is megvan es.maszturbalok. Semmi gond.nincs.vele.ne parazz
2011. júl. 4. 17:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem az a probléma, hogy 13 évesen maszturbálsz. Egészségedre. Itt az a gond, hogy azt sem tudja mi az a "fehér lé" ami jön. Ha már annyi esze van, hogy maszturbáljon, akkor ezt illik tudni. Én még mindig anyura és a beszélgetésre szavazok. Nem kell mindent megosztani vele, nem azt mondom, csak egy kis felvilágosítás nem árt, hogy tisztában legyél a dolgokkal kedves kérdező. :)
2011. júl. 4. 21:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!