Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan közöltétek? Reakció?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közöltétek? Reakció?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi aki leszbikus , meleg vagy esetleg biszexuális, hogyan közölte a szüleivel, és hogyan fogadták?
2011. júl. 3. 18:57
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Nekem az apukáim nagyon nehezen fogadták el hogy heteroszexuális vagyok.
2011. júl. 3. 19:00
 2/9 Smartguy86 ***** válasza:
Első :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2011. júl. 3. 19:01
 3/9 A kérdező kommentje:
idióta-.- normális választ vártam ! nem pedig marhaságot.. az ilyenek miatt nem lehet ide feltenni kérdést mert majd ők megmutatják milyen "poénosak" hát egyáltalán nem az, és nem vicces ha valaki feltesz egy kérdést komoly válaszokat vár , erre jön egy idióta és tele írja mindenféle baromsággal, ezért tart itt a GYK ahol tart mindenfelé az ilyen barom válaszokat látni ..
2011. júl. 3. 19:03
 4/9 kovpet ***** válasza:
2011. júl. 3. 19:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Fosol bu.zi? Sajnálom szüleid...
2011. júl. 3. 20:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik,hogy vannak ilyen válaszok is.:) Na,de komolytalanságot félretéve....,szerintem légy konkrét,és illedelmes. Ne félj elmondani. Ha szeretnek,akkor akkor is fognak! :) Ne félj.
2011. júl. 3. 20:44
 7/9 A kérdező kommentje:
b.uzi ?:D lány vagyok ! Jézusom ekkora bunkóságot.. disztingválj:)
2011. júl. 3. 20:54
 8/9 anonim válasza:
Figyelj.Ülj le először anyukáddal és mond el neki nyugodtan, hogy mi a helyzet.Énis lány vagyok és biszex.Énis anyunak mondtam el először és ő ezt szlépen beadagolta utána apunak.Ha csak hirtelen a képükbe vágod akkor szarul fognak rá reagálni.
2011. júl. 3. 22:23
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a NORMÁLIS válaszokat !
2011. júl. 5. 00:13

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!