Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a barátomnak, hogy nem bántsam meg?
Figyelt kérdés
A barátom mostanában mindig kihadja az előjátékot a szexben, és ilyenkor nekem fáj a behatolás. Eleinte tetszett is, azt gondoltam hogy fel akarja dobni a szexuális életünket. Most viszont nem tudom, hogy mondjam el neki, hogy hiányzik az előjáték.2011. júl. 3. 18:38
1/6 anonim válasza:
Szerintem inkább vezesd rá. Lehet észrevette, hogy neked is tetszik, azért csinálja még mindig. Amikor belekezdenétek a dologba, akkor ne hagyd neki, hogy egyből a lényegre térjen - rakd a melledre a kezét stb, vagy ne hagyd hogy ő vetkőzzön le, vetkőztessétek egymást lassan... szerintem ebből értenie kell.
2/6 szamo77d válasza:
Szerintem így, ahogy itt most leírtad! Szépen, türelmesen,
intelligensen! Más módját nem tudok elképzelni!
3/6 anonim válasza:
figyu béla vagy géza vagy jani vagy akárhogy is hívják a kanod, nekem ez így annyira nem jó, ne legyen ennyire in medias res. Magamból kiindulva, nem fog megsértődni.
4/6 anonim válasza:
Normális pasi nem sértődik meg azon, hogy te is élvezni akarod a szexet, és vele.
5/6 anonim válasza:
mássz rá 69-ben. ha kérdez, akkor válaszolsz. ne szégyeld, hogy fáj! am hh ő nem érzi, hogy nem vagy nedves? gumit használtok?
6/6 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen probléma. Az elején még figyelt, aztán egyszer úgy gondolta, hogy az előjáték lényegtelen. Aztán egy este mikor rátértünk a témára megmondtam neki, hogy az előjáték ne maradjon el, mert szeretem ha kényeztet, és a szexet is jobban élvezem úgy.. Aztán semmi sértődés nem volt belőle, ez a normális.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!