Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem úgy megy a szex ahogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem úgy megy a szex ahogyan mennie kéne. Mért van ez?

Figyelt kérdés
Úgy értem h az első menet még úgy ahogy összejön....de a másodiknál a barátnőm felizgat és készen vok rá,de amikor húzom fel a gumit elkezdek ernyedni. Vagy ha mégsem megyek össze akkor szex közben kb. 10 perc után kezdek összemenni a barátnőmben:S Pedig nagyon kívánom őt. Lehet h ez azért van mert vele vesztettem el 1 hónapja szüzességemet?
2009. márc. 28. 12:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi időt szoktatok hagyni a két menet között? Tudod, ez nem megy egyik percről a másikra, és sztem egy kis idő kellene h újra menjen.

Pl a barátommal mi úgy szoktuk, h az első menet után, lecseréli a gumit, aztán simogat engem, kényeztet, és egy 5-10perc múlva mehet a következő menet :)

17/L

2009. márc. 28. 12:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
De van akinek fél-1 óra pihenés kell.
2009. márc. 28. 13:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez nagyon változó. Velem előfordul, hogy egyből utána megy a következő, volt, hogy utána már egyáltalán nem ment. Ne hajtsd túl magad, ne kapkodd. Nem csak a farkaddal tudsz szexelni :)
2009. márc. 28. 14:02

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!