Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltatok első szexnél?
Hogy érted? Adott partnerrel első szexnél, vagy amikor elvesztettem a szüzességemet?
2011. júl. 7. 12:41
"mit csináltatok első szexnél?"
...mélyen a zsebünkbenyúltunk...:D
2011. júl. 7. 12:46
Ha fiú vagy: gondoskodj arról h tuti kettesbe legyetek, senki ne tudjon megzavarni titeket. Egy kellemes zene, virág, gyümölcs... és gondoskodj óvszerről
Ha lány vagy: egy szexi fehérnemű + legyen nálad is óvszer, hátha a barátod megfeledkezik róla
2011. júl. 7. 12:47
14/21 anonim válasza:
huhh! először...maszturbáltam, megujjazott, aztán meg keféltünk... mentek a pózok ezerrel! :P
2011. júl. 7. 13:02
Már annyi ilyen kérdés van erről, nem bántásból, de tessék körbenézni. Unalmas minden héten leírni ugyanazt.
2011. júl. 7. 13:56
16/21 A kérdező kommentje:
köszi a normális válaszokat :) körbenéztem én,de mindenhol elviccelik...
Mi nem készültünk rá túlzottan. Barátom hordott magával óvszert mikor hozzám jött, mikor először észrevettem meg is ijedt hogy azt fogom hinni hogy erőltetni akarja :) mondtam neki, hogy tudom hogy ő nem akar semmit erőltetni és jó hogy gondol erre is, megbeszéltük hogy nem kell tervezgetni meg rágörcsölni, majd ha úgy érezzük megtesszük. És így is volt, jó persze éreztem előtte hogy most jön az hogy tovább fogunk lépni, de nem kell haditervet gyártani hogy mi hogy legyen, hol, mikor, hányszor, hány percig tartson.. :D minél spontánabb annál jobb, csak legyetek mindketten ráhangolódva és legyen nálatok gumi. Meg lehetőleg akkor essetek egymásnak mikor nem zavarhat titeket senki. Nem feltétlen lesz húdejó érzés ha még szűz vagy, fájni fog, vérezhetsz is, de nem kell ezen stresszelni, hagyd hogy történjenek a dolgok egymás után és érezd a varázsát, ne gondolkozz.
2011. júl. 7. 14:42
Mi ez a szöveg sokaknál, hogy : "Ha ez még kérdés h mit kell csinálni, akkor nem vagy érett rá" Most komolyan, ezek a rohadt bölcs és érett emberek gondoljanak már vissza, mielőtt elvesztették nem voltak tele kérdésekkel? Az elsőnél KIVÉTEL NÉLKÜL mindenki izgul...
Az ilyen okos embereken besírok... emlékezetek már vissza mit bénáztatok... Ha meg már elsőre profi voltál akkor arra, hogy mit idegeskedtél előtte...
2011. júl. 7. 14:44
Ja, az előzőt az ilyen
rikikaka22 - féléknek címeztem;)
2011. júl. 7. 14:48
na ez nem vicc a te kérdésedre, mert mi rejtvényt fejtettünk. szex meg dehogy á minekis
2011. júl. 7. 15:08