Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet az oka lelki dolog...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet az oka lelki dolog annak, hogy a párom túl korán élvez el? És ha igen, akkor mi?

Figyelt kérdés
A párom elég hamar elélvez. Már mindent kipróbáltunk,más póz,késleltetős óvszer,és több menet.De hiába szeretkezek vele többször egymás után,semmivel sem javul. Akkor sem ha előtte nem maszturbált,akkor sem ha előtte maszturbált. Ha kérem,gondoljon átlagos dologra,talán az kitolja a dolgot,akkor sem megy. Egyszerűen,nem tudom mi lehet az oka.:S Már kérdeztem is,azt mondja nem tudja. Kérlek segítsetek nekünk! És normális válaszokat. Köszönöm.
2011. júl. 3. 17:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Csökkentsétek a rezgésszámot 60/percre...:)
2011. júl. 3. 17:40
 2/7 anonim ***** válasza:
túl jó vagy... törődj bele :D
2011. júl. 3. 18:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Most ez komoly...én túl jó? Ugyan már.:) Egyszerűen nem tudom,hogy húzhatnám ki a szeretkezések idejét. Én annyira szeretnék sokáig szexelni,egymás után többször..De hát,akkor ez van. Csak valahol azt olvastam,lehet az oka,félelem valamitől. Vagy túlzott szeretet.(?!)
2011. júl. 3. 19:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen lehet lelki eredetű a probléma. Legtöbb esetben valamilyen elrejtett félelem vagy szorongás áll a háttérben. Esetleg próbáljatok komolyan beszélgetni az okokról. Lehet a háttérben: régebbi csalódás, túlzott bizonyítási vágy, régről visszamaradt szeretethiány stb. Ez csak akkor fog menni ha a párod fel meri vállalni és nyíltan mer beszélni emócionális témákról is. De a legjobb az lenne ha szakemberhez fordulnátok.
2011. júl. 3. 20:39
 5/7 A kérdező kommentje:
Szakember? :S Ennyire komoly? :S De amúgy ez normális lenne,ha 18 évesen szakemberhez fordulna? Nem korai kicsit?
2011. júl. 3. 21:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Nézd, a szakembertől nemkell megijedni, csupán beszélgetésről lenne szó. De mondom ha megbízik benned és fel meri vállalni az érzelmeit akkor veled is meg tudja beszélni a dolgokat. Csupán abból, hogy 18 éves nemlehet megmondani, hogy eléggé érett-e már ahhoz, hogy felfogja a problémát és változtatni is tudjon rajta. Pasiknál ez elég kínos téma és szeretik elbagatellizálni pedig pont ez az ami a lehető legrosszabb az ilyen esetekben. Saját magának kell felfognia, hogy problémája van és feltárna az esetleges okokat. Nem hangzik túl bonyolultnak de ilyen fiatalon ez lehet nem éppen egyszerű. Valamint egy férfi nagyon nehezen tudja legyőzni a saját büszkeségét és sokszor még saját maguknak sem tudják beismerni, hogy igenis problémájuk van.

Próbáljatok meg leülni komolyan beszélgetni és nagyjából vázold fel neki a helyzetet. Ha érzi, hogy megbízhat benned és számíthat rád mindig mindenben akkor lehetséges, hogy kellőképen meg tud neked nyílni és orvosolni tudjátok a problémát. Sok sikert és kitartást.

2011. júl. 3. 21:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:) Igyekszünk.:)
2011. júl. 3. 21:12

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!