Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » CSAJOK! Mennyire tartjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

CSAJOK! Mennyire tartjátok szexinek a karotokat?

Figyelt kérdés
Én példálul az első amit egy lányon megnézek az a karja és emiatt fontos hogy lássam egy ujjatlan felsőben. Imádom ha egy lánynak szexi, nőies és kicsit napbarnított a karja. Az anyajegy meg már csak az i-re a pont :-)
2011. júl. 3. 17:21
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
A te "karoszexuális" vagy...
2011. júl. 3. 17:23
 2/22 anonim ***** válasza:

Segíts már, milyen az a szexi nőies kar? XD

Enyém fehér, anyajegyes, meg izmos, mert sportolok... :D Csak úgy lightosan... Most akkor ez milyen kar? :D

2011. júl. 3. 17:25
 3/22 anonim ***** válasza:

Én 60-asra gyúrtam, olyan, mint Batmannek!

11/L

2011. júl. 3. 17:28
 4/22 A kérdező kommentje:

Pl. ez nagyon formás és szexi

[link]

2011. júl. 3. 17:37
 5/22 anonim ***** válasza:

Én is mindig megnézem a pasinak az alkarját... Szerintem irtó szexi ha egy kicsit vastagabb/izmos és jó szőrös:D

Na szerintetek beteges vagyok?:D

Amúgy az én karom nem szexis. Vékony nyeszlett,van rajta vagy 5 anyajegy és ilyen sárgásbarnás színe van....

17/L

2011. júl. 3. 17:39
 6/22 A kérdező kommentje:
nos, ha az utolsó lányé nem is szexi, de akinek "fehér, anyajegyes, meg izmos" annak valószínűleg az (ha nem túl izmos, mint egy srácé) :-)
2011. júl. 3. 17:49
 7/22 anonim ***** válasza:

Hát kb olyan vastag mint aképen,ez eléggé zavar,mert a testemhez illene egy véknyabb,de mivel sportolok...

Barana és van rajta pár pici anyajegy.

2011. júl. 3. 17:59
 8/22 A kérdező kommentje:
utolsó: akkor a tied is nagyon szexi :-)
2011. júl. 3. 18:00
 9/22 A kérdező kommentje:
úgyhogy egyáltalán ne zavartasd miatta magad...sőt! ;-)
2011. júl. 3. 18:02
 10/22 anonim ***** válasza:
nekem ilyen(kicsit barnább),szerintem lehetne vékonyabb. kevesebb anyajegy van rajta,ez nem tudom mennyit von le az értékéből:D
2011. júl. 3. 18:07
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!