Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Megbeszéltek mindent...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Megbeszéltek mindent a legjobb barátnőitekkel?

Figyelt kérdés
Pl.a szexuális dolgaitokat is megbeszélitek?Mi fér bele egy nagyon jó barátságba?Tehát nem túl intim a szexuális életünk hogy megbeszéljük a legjobb barátnőinkkel?Ha lehet normális válaszokat kérnék!Köszi
2011. júl. 3. 17:18
 1/10 anonim ***** válasza:
A párom tutibiztos kibeszél mindent,mert a barátnői nagyon vigyorognak ha meglátnak...:)
2011. júl. 3. 17:27
 2/10 anonim válasza:
hat nekem van egy nagyonjo baratnom meg egy nagyonjo baratom "aki nem pasim" es azokkal mindent ki beszelek, sot en lany vagyok s a fiu baratommal sokkal jobban ki tudok beszelni mindent
2011. júl. 3. 17:29
 3/10 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem mert a régi barátnőimmel ilyenről nem beszélgettünk,viszont most van új barátnőm(mielőtt még valaki félre értené,csak barát)és vele ezt is megbeszéljük.Eleinte egy kicsit zavart,de úgy gondolom hogy legalább tudunk egymásnak tanácsot adni.Pl.ha nekem valami nem jó a párommal,akkor a barátnő lehet tud segíteni.
2011. júl. 3. 17:34
 4/10 anonim ***** válasza:
Nálunk úgy van, hogy a barátnőim minden ilyet elmesélnek nekem, és nagyon szívesen meghallgatom őket/adok tanácsot, én még azt se mesélem el nekik, ha összekapunk a barátommal, max néha azt, hogy hozott virágot/milyen figyelmes volt/jól sikerült neki valami, szóval ha éppen ott vannak és nagyon büszke vagyok rá :) különbözőek vagyunk abban a tekintetben, hogy ki mit tart meg magának, és ki mit ad tovább. Pont most mesélték barátnőim, hogy valami pasik hogy kibeszélték az egyik csajt... na nekem barátom is ugyanilyen mint én, csak címszavakban mesél max a legjobb haverjának, a többi csak kettőnkre tartozik szerinte is, szerintem is.
2011. júl. 3. 17:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem nincs legjobb barátnőm, de ha lenne sem árulnák el a párkapcsolatomról ilyen intim dolgokat. Abból sosem sül ki jó. Szerintem ez csak a két érintett félre tartozik. A párom sem fecseg ki ilyen magánjellegű információkat senkinek.
2011. júl. 3. 17:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Az igazán jó, közeli barátnőimmel mi mindent megbeszélünk, van kb. 3 ilyen, a többiekkel csak alig-alig.
2011. júl. 3. 19:21
 7/10 anonim ***** válasza:
a legjobbal igen :) feltéve, ha kíváncsi a részletekre :D
2011. júl. 3. 20:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha már elgondolkozol azon hogy vajon elmondhatod e neki akkor ne tedd :) akkor az a barátság nincs felkészülve arra hogy a te magánéleted kiteregesd neki az utolsó pontig..Egy barátságot nem lehet erőltetni hogy az mennyire legyen mély.. mi 3 év után kezdtünk a barátnőmmel már intimebb dolgokról beszélgetni és most 6 éve vagyunk barátnők és már egyáltalán nincs tabu.. :D tehát csak annyit tudok neked mondani tényleg ha már így óckodsz tőle akkor ne tedd ... mióta vagytok amúgy barátnők ? ezt azért kérdezem mert ha nem ismered eléggé akár rosszul is elsülhet a dolog..
2011. júl. 3. 21:38
 9/10 anonim ***** válasza:
nagyvonalakban, de nekem pl sok dolog van amit szégellnék előtte és nem mondom el.. részletesen nem megyünk bele a dolgokba.
2011. júl. 3. 22:04
 10/10 csakválaszt válasza:
nekem egyetlen olyan barátnőm van, akivel néha beszélek ilyesmiről. de sosem részletezem a dolgot. leginkább ő kérdez,mert ő még szűz:)
2012. febr. 3. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!