Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex után viszketés?
Figyelt kérdés
Pár nappal szex után viszkettem, folyásom volt. Vettem rá gomba elleni gyógyszert és elmúlt, viszont mindketten egészségesek voltunk, akkor mitől jöhetett ki és mit csináljak, hogy többet ne legyen?2011. júl. 3. 17:10
1/5 anonim válasza:
Nekem többször volt, nagyon sokmindentől kialakulhat. Googleba írd be hol lehet elkapni, kiadja.
Amúgy megelőzni nem lehet, még gondos higiéniával sem, ha hajlamos vagy rá. Tapasztalat... :(
3/5 anonim válasza:
Nem alakult ki gombas fertozes, csak kicsit felborult a huvelyflorad egyensulya, megpedig az ejakulatumtol.:) De visszaépitette magát.:)
4/5 anonim válasza:
Meg kell szokja egymást az immunremdszeretek, ennyi. Gondolom, nemreg vagytok egyutt.
5/5 A kérdező kommentje:
Ez igaz, nem régóta vagyunk együtt és eddig mindig gumival csináltuk, de elkezdtem azóta már a tablettát.
2011. júl. 3. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!