Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan kényeztessem a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kényeztessem a barátom a következő 1-2 hétben?

Figyelt kérdés
elkaptam vmi fertőzést, amit most kezelnem kell, de annyira fáj hogy most képtelen lennék szexelni, pedig elvileg gumival lehetne. a barátomnak is mondtam, hogy fáj úgyhogy tudja, hogy nem lesz szex. a kérdés az lenne, hogy addig mivel kényeztessem őt? jó persze tudom, hogy szopás meg h kiverem neki, de kéne vmi amivel ezt még jobbá tehetném. ehhez kellenének ötletek.
2011. júl. 3. 16:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Óvatosan,popsiba...

ha megvan a páromnak,mindig megengedi:P

2011. júl. 3. 16:17
 2/5 anonim ***** válasza:
1-2 hét nem olyan vészesen hosszú idő. Biztosan meg fogja érteni. Főleg, ha tervezed, hogy orálisan rendszeresen kielégíted eközben is. Úgyhogy szerintem már ennyi is elég, de ha igazán különlegeset akarsz, akkor esetleg megengedheted neki análisan egyszer. Ha azt szabad csinálni, és nem fáj persze. ;)
2011. júl. 3. 16:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
1 hét? Az annyi, mint a menstruációd... annyit szerintem simán kihúztok orállal meg kézimunkával, persze ezeknek is vannak variánsai :) az anált én is ajánlanám, de pl az én barátomnak ahhoz már túl vastag, és lehet nem most kell vele életetekben először kísérletezni, mikor amúgy is fáj neked lent...
2011. júl. 3. 16:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Esetleg még a talpaddal is kiverheted neki.
2011. júl. 3. 17:01
 5/5 A kérdező kommentje:
hát most sajnos az anál se menne, mert annyira fáj ott lent h még az is fáj ha éppen nem csinálok semmit:S
2011. júl. 3. 20:31

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!