Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ez probléma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez probléma lehet, vagy csak sokan felfújják ezt?

Figyelt kérdés

Olvastam ezt a kérdést, hogy mennyi idő után laposodik el a szex...

Nos, én másfél éve vagyok együtt a barátnőmmel, mégpedig un távkapcsolatban -heti 2 nap vagyunk együtt, ha minden jól megy.

Eleinte amikor pl telefonon beszéltünk, mindig beszámolt arról, hogy masztizott, és volt, amikor napi 7-10-szer is szexeltünk, amikor találkoztunk.

Már akkor tudtam, hogy ez nem lesz tartható, meg beszéltünk is róla, hogy durva ez így, tök kifáradunk, és azért amúgy se erről kellene szólnia a dolognak. Viszont mostanra egy találkozásnál egy szex van pl elalvás elött, amit rendszerint én "hisztizek ki" -és mivel érzem, hogy ő inkább aludna, azaz nincs megőrülve érte, hogy már egy hete nem találkoztunk -esetleg kettő..., nekem is elveszi a kedvemet az egésztől, sőt, szó szerint ideges leszek azon, hogy e miatt én sem tudok teljesíteni.

Bízom benne, hogy ez a fogamzásgátló hatása, ami fokozatosan kiölte az "aktivitást" belőle, mert csaság az is, hogy kutyapózban a mindössze 14 cm-res péniszemmel fájdalmat okozok neki, pedig ezt élvezte korábban talán a leginkább... Azóta saját bevallása szerint m egyáltalán nem masztizik egész idő alatt, amíg nélkülöznie kell, és szép fokozatosan fél évtől mostanra értünk el erre az állapotra.

Az, hogy félrejárna kizárnám őt, és a körülményeket ismerve, én inkább attól tartok, hogy ha nem a tabletta van a dolog mögött, akkor úgymond már nem úgy szeret...

Köszi a leendő válaszoka

24/ft

2011. júl. 3. 15:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
jaja, a fogamzasgatlo.. nalam is az volt, h nem volt már kedvem, meg a 2. menetnél szinte nem is nedvesedtem..
2011. júl. 3. 15:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
fogamzásgátlót szedek és van kedvem. szimplán hüvelyszárazságot okoz,de ezt megoldhatjátok síkosítóval. beszéld meg vele, őszintén kérd meg h válaszoljon. ha változásokra van szükség akkor tegyétek meg. nem feltétel na szexszel van a baja,lehet szimplán a kapcsolat laposodott el..
2011. júl. 3. 15:46
 3/5 A kérdező kommentje:

IGen, picit már olyan öregházasos lett a kapcsolat -azaz régebben többet sétáltunk, színházaztunk stb, most g sok a tv elött ülés...

Viszont a tabletta mellett az szól -mármint, hogy az is lehet a ludas, hogy azóta önkielégítést sem érez, szexfilmet sem néz, és, ha felhozom a szexet, csak húzza az orrát, azaz kb azt veszem észre, hogy nem igazán érdekli, ő tökéletesen ellenne nélküle is. Sőt, "lebukott" icsit, hogy csak értem csinálja az egészet, mert régebben szerette, ha a csiklóját izgattam -így napi többször is elment. Aztán előállt azal, hogyha szexelünk pl este, akkor csak reggel akar elmenni, különben nem kívánja a szexet, mostanra pedig az van, hogyha izgatom ott, akkor azt mondja, hogy még nem akar elmenni, aztán én elmegyek, és az egész annyibanmarad...

2011. júl. 3. 15:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Sajnálom, de azt kell mondjam, ez nem lehet csak a fogamzásgátló hatása :-(

Én is ilyen voltam a párommal, és a vége szakítás lett, de ez nem feltétlen így lesz nálatok.

Próbáld meg felpezsdíteni a kapcsolatotokat, valahogy, akárhogy, csináljatok olyat, amit eddig nem, vagy másképp.

Remélem helyrejön a kapcsolatotok.

22/L

2011. júl. 3. 16:04
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen, értem amit mondasz 22/l.

A lényeg, hogy akkor jól érezhetem, hogy valami laposodik... IGazából olyan kérdés ez, hogy honnan tudhatnátok ti konkrétan mi a baj, és mindenki a saját, vagy a környezetében történt tapasztalatok alapján tud válaszolni, de pont azért tettem fel a kérdést, hogy kb mi az általános vélekedés erről.

Szerintem is minimum nagy baj van azzal a tablettával ami megöli azt, amiért szedi a felhasználója... Mondjuk esetünkben egyet szinte elképzelhetetlennek tartok, mégpedig, hogy a barátnőm szakítson velem. Nem azért, mert olyan fantasztikus vagyok, hanem, mert emberileg elég valószínűleg kötődik hozzám, és szerintem nála még vagy nem jelentkezett a felismerés, ha nem vonzódik hozzám már, vagy számára ennyire jelentéktelen a szex, azaz kb az a felfogása, hogy ha van, akkor jó, de egyrészt ne arról szóljon a kapcsolat, másrészt ha nincs, kit érdekel.

Ő szerintem ezt csak úgy éli meg problémaként, hogy érzi ha feszült vagyok miatta, sőt, már beszéltem is neki róla.

2011. júl. 3. 19:46

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!