Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez probléma lehet, vagy csak sokan felfújják ezt?
Olvastam ezt a kérdést, hogy mennyi idő után laposodik el a szex...
Nos, én másfél éve vagyok együtt a barátnőmmel, mégpedig un távkapcsolatban -heti 2 nap vagyunk együtt, ha minden jól megy.
Eleinte amikor pl telefonon beszéltünk, mindig beszámolt arról, hogy masztizott, és volt, amikor napi 7-10-szer is szexeltünk, amikor találkoztunk.
Már akkor tudtam, hogy ez nem lesz tartható, meg beszéltünk is róla, hogy durva ez így, tök kifáradunk, és azért amúgy se erről kellene szólnia a dolognak. Viszont mostanra egy találkozásnál egy szex van pl elalvás elött, amit rendszerint én "hisztizek ki" -és mivel érzem, hogy ő inkább aludna, azaz nincs megőrülve érte, hogy már egy hete nem találkoztunk -esetleg kettő..., nekem is elveszi a kedvemet az egésztől, sőt, szó szerint ideges leszek azon, hogy e miatt én sem tudok teljesíteni.
Bízom benne, hogy ez a fogamzásgátló hatása, ami fokozatosan kiölte az "aktivitást" belőle, mert csaság az is, hogy kutyapózban a mindössze 14 cm-res péniszemmel fájdalmat okozok neki, pedig ezt élvezte korábban talán a leginkább... Azóta saját bevallása szerint m egyáltalán nem masztizik egész idő alatt, amíg nélkülöznie kell, és szép fokozatosan fél évtől mostanra értünk el erre az állapotra.
Az, hogy félrejárna kizárnám őt, és a körülményeket ismerve, én inkább attól tartok, hogy ha nem a tabletta van a dolog mögött, akkor úgymond már nem úgy szeret...
Köszi a leendő válaszoka
24/ft
IGen, picit már olyan öregházasos lett a kapcsolat -azaz régebben többet sétáltunk, színházaztunk stb, most g sok a tv elött ülés...
Viszont a tabletta mellett az szól -mármint, hogy az is lehet a ludas, hogy azóta önkielégítést sem érez, szexfilmet sem néz, és, ha felhozom a szexet, csak húzza az orrát, azaz kb azt veszem észre, hogy nem igazán érdekli, ő tökéletesen ellenne nélküle is. Sőt, "lebukott" icsit, hogy csak értem csinálja az egészet, mert régebben szerette, ha a csiklóját izgattam -így napi többször is elment. Aztán előállt azal, hogyha szexelünk pl este, akkor csak reggel akar elmenni, különben nem kívánja a szexet, mostanra pedig az van, hogyha izgatom ott, akkor azt mondja, hogy még nem akar elmenni, aztán én elmegyek, és az egész annyibanmarad...
Sajnálom, de azt kell mondjam, ez nem lehet csak a fogamzásgátló hatása :-(
Én is ilyen voltam a párommal, és a vége szakítás lett, de ez nem feltétlen így lesz nálatok.
Próbáld meg felpezsdíteni a kapcsolatotokat, valahogy, akárhogy, csináljatok olyat, amit eddig nem, vagy másképp.
Remélem helyrejön a kapcsolatotok.
22/L
Igen, értem amit mondasz 22/l.
A lényeg, hogy akkor jól érezhetem, hogy valami laposodik... IGazából olyan kérdés ez, hogy honnan tudhatnátok ti konkrétan mi a baj, és mindenki a saját, vagy a környezetében történt tapasztalatok alapján tud válaszolni, de pont azért tettem fel a kérdést, hogy kb mi az általános vélekedés erről.
Szerintem is minimum nagy baj van azzal a tablettával ami megöli azt, amiért szedi a felhasználója... Mondjuk esetünkben egyet szinte elképzelhetetlennek tartok, mégpedig, hogy a barátnőm szakítson velem. Nem azért, mert olyan fantasztikus vagyok, hanem, mert emberileg elég valószínűleg kötődik hozzám, és szerintem nála még vagy nem jelentkezett a felismerés, ha nem vonzódik hozzám már, vagy számára ennyire jelentéktelen a szex, azaz kb az a felfogása, hogy ha van, akkor jó, de egyrészt ne arról szóljon a kapcsolat, másrészt ha nincs, kit érdekel.
Ő szerintem ezt csak úgy éli meg problémaként, hogy érzi ha feszült vagyok miatta, sőt, már beszéltem is neki róla.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!