Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nőgyógyász kitudja mutatni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőgyógyász kitudja mutatni a 4 napos terhességet? (4 napja lefeküdtem a barátommal és előváladék kerülhetet belém. )

Figyelt kérdés
Nagyon félek:( Annyira hülye voltam, 20 éves vagyok életem első szexe volt és annyira elfeledkeztünk h 1 percig gumi nélkül csináltuk(nem élvezett el belém). És ma vagyok a 14. napon a menzesznél, azaz a legnagyobb valószínűség a teherbeeséshez. Mindenki azt írja, és igazából tudom is ,hogy símán teherbe lehet így is esni előváladékkal,úgyhogy már napok óta nem alszok, és kiváncsi lennék, ki tudna akármit is mondani? Ha nőgyógyászhoz mennék kitudna akármit is mutatni?Vagy valami olyan terhességi teszt, ami ezt már kimutatná?
2011. júl. 3. 14:55
 1/10 anonim ***** válasza:

R.

hmm..kicsit el kell h szomorítsalak

én a barátommal tavaly lefeküdtem, először gumi nélkül, aztán gumival

terhes lettem.. még nem végeztünk el tesztet, hanem elmentünk nőgyógyászhoz.. ő azt mondta, h szerinte nem, de azért nézzünk meg egy tesztet..másnap reggel, azonnal kimutatta a 2 vonalat..és a legutolsó pillanatban vetettük el (3.hónap) és a doki azt mondta, h szerinte nem...

úgyhogy, menj el a gyógyszertárba, és vegyél tesztet..reggel nézd meg mit mutat.. ha 2 vonal, akkor oóóóó

18/L

2011. júl. 3. 14:59
 2/10 A kérdező kommentje:
de nem baj,h nem menzesz után? mert még ma csak 14. napon vagyok, és a 28.on jön meg mindig
2011. júl. 3. 15:02
 3/10 anonim ***** válasza:
2 hetet szoktak vele várni sztem
2011. júl. 3. 15:03
 4/10 anonim ***** válasza:
mi általában kb 1-2 percig gumi nélkül csináljuk...eddgi mindig megjött
2011. júl. 3. 15:12
 5/10 anonim ***** válasza:

Se a nőgyógyász, se a teszt nem mutatja még ki a 4. napon. HA terhes lettél, egy kb 4-8 sejtből álló sejtcsomó van a petevezetékedben, ami még nem termel semmilyen hormont, mivel nem ágyazódott be.

Szóval ez a ciklusod 14. napján volt? Vagy 4 napja, a 10.-en? Hát, szerintem attól az 1 perctől nem leszel terhes, de a fiatal szervezet sokmindenre képes... ha teljesen nyugodt akarsz lenni, akkor javaslom a 72 órás tablettát.

2011. júl. 3. 15:24
 6/10 anonim ***** válasza:

Elvileg ma van peteérésed. (ovuláció) Így a benned lévő petesejtnek 24h-ja van megtermékenyülni.

Szóval ,amikor csináltátok, akkor voltatok a 10. napon. Elvileg nincs peteérésed.

Másik: ritka eset, ha valaki előváladéktól lesz terhes, ennek biológiai okai vannak. Ahhoz über-életképes spermiumnak kell lennie. (van ilyen)

Harmadik: a sperma átlagban 2-3 napig életképes a hüvelyben, de az esélyeket rontja, a testhő, az idő, és az a tény, hogy mivel elég kevés a spermium nincs meg az ondóváladék ami nekik a "kaja".

Szóval no para. De okulj belőle és légy szíves és annyira felelős, hogy ez után elolvasod a szaporodásról és női ciklusról szóló irományokat. Ennyit megtehetsz magadért és a lelki békédért. Ha már ismered a tested és a barátodét (hogyan működik), akkor vállalj be ilyen merényleteket, mert akkor már tudod, és ismered a "jeleket", amik megmondják, mikor csinálhatsz ilyet.

Fel a fejjel. Nincs sok esély, hogy terhes legyél. Vegyél tesztet. Várd meg a 2 hetet.

Ha ez vígasztal, akkor én is 20 évesen szeretkeztem először. Nálam is volt ilyen helyzet. Rettegve vártam a mesim idejét. Akkor azt mondtam elég. Kiművelődtem női ciklusból, természetes fogamzásgátlásból, és a férfi test működéséből. Azóta sem parázok. (meg mondjuk van egy olyan barátom, aki velem együtt felvállalja a következményeket)

21/L

2011. júl. 3. 15:36
 7/10 anonim ***** válasza:

Lehet rá esély, de csekély. A beágyazódáshoz 1 hét kell, addig ő se tud mondani semmit, a patikai teszteknek ennyi meg kevés. Ha ennyire oda vagy, keresd fel az optimális családtervező szolgálatot, nekik van ilyen hiperézékeny tesztjük. Ha nem, várj két hetet.

De a naptármódszerrel megtudod nézni h temékeny voltál-e. Illetve ha vagy a naptármódszerrel, a hőmérőzéssel és méhnyak és hüvelyváladék vizsgálatával mindig meg tudod állapítani a termékeny napokat. Nem azt mondom h ezzel védekezz, mert magas a Pearl-indexe, de azt tudni fogod, h mikor lehet ilyeneket csinálni :)

2011. júl. 3. 15:38
 8/10 anonim válasza:

Annak a válaszolónak, aki írta, hogy szokták 1-2 percig gumi nélkül csinálni, elmondom, hogy mindegy, mennyi ideig csinálod gumi nélkül, az a tényen nem változtat.

A kérdezőnek: Nem valószínű, hogy terhes vagy, ha beléd élvezett volna, akkor is 50% alatt lenne az esélye a terhességednek. Így még kevesebb, szóval ne légy ideges :)

2011. júl. 3. 16:00
 9/10 Zorana ***** válasza:
Babi néninél a pont. :) szinte esélytelen! És a tesztek se tutik, uh ha nem jön meg irány a doki. Nekem 1 hónap alatt 2 negatív tesztem lett ... láss csodát terhes vagyok. :)
2011. júl. 3. 16:39
 10/10 Regci ***** válasza:
Namost a barátnőm anno szexelt a barátjával gumi nélkül kb 2 percig az örömcseppek bementek 4 terhességi tesztet vett 1-2 honapra rá folyamatosan semelyik nem muttatta ki láás csodát ma egy 14 éves kislánya van az örömcseppektől
2011. júl. 3. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.