Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőgyógyász kitudja mutatni a 4 napos terhességet? (4 napja lefeküdtem a barátommal és előváladék kerülhetet belém. )
R.
hmm..kicsit el kell h szomorítsalak
én a barátommal tavaly lefeküdtem, először gumi nélkül, aztán gumival
terhes lettem.. még nem végeztünk el tesztet, hanem elmentünk nőgyógyászhoz.. ő azt mondta, h szerinte nem, de azért nézzünk meg egy tesztet..másnap reggel, azonnal kimutatta a 2 vonalat..és a legutolsó pillanatban vetettük el (3.hónap) és a doki azt mondta, h szerinte nem...
úgyhogy, menj el a gyógyszertárba, és vegyél tesztet..reggel nézd meg mit mutat.. ha 2 vonal, akkor oóóóó
18/L
Se a nőgyógyász, se a teszt nem mutatja még ki a 4. napon. HA terhes lettél, egy kb 4-8 sejtből álló sejtcsomó van a petevezetékedben, ami még nem termel semmilyen hormont, mivel nem ágyazódott be.
Szóval ez a ciklusod 14. napján volt? Vagy 4 napja, a 10.-en? Hát, szerintem attól az 1 perctől nem leszel terhes, de a fiatal szervezet sokmindenre képes... ha teljesen nyugodt akarsz lenni, akkor javaslom a 72 órás tablettát.
Elvileg ma van peteérésed. (ovuláció) Így a benned lévő petesejtnek 24h-ja van megtermékenyülni.
Szóval ,amikor csináltátok, akkor voltatok a 10. napon. Elvileg nincs peteérésed.
Másik: ritka eset, ha valaki előváladéktól lesz terhes, ennek biológiai okai vannak. Ahhoz über-életképes spermiumnak kell lennie. (van ilyen)
Harmadik: a sperma átlagban 2-3 napig életképes a hüvelyben, de az esélyeket rontja, a testhő, az idő, és az a tény, hogy mivel elég kevés a spermium nincs meg az ondóváladék ami nekik a "kaja".
Szóval no para. De okulj belőle és légy szíves és annyira felelős, hogy ez után elolvasod a szaporodásról és női ciklusról szóló irományokat. Ennyit megtehetsz magadért és a lelki békédért. Ha már ismered a tested és a barátodét (hogyan működik), akkor vállalj be ilyen merényleteket, mert akkor már tudod, és ismered a "jeleket", amik megmondják, mikor csinálhatsz ilyet.
Fel a fejjel. Nincs sok esély, hogy terhes legyél. Vegyél tesztet. Várd meg a 2 hetet.
Ha ez vígasztal, akkor én is 20 évesen szeretkeztem először. Nálam is volt ilyen helyzet. Rettegve vártam a mesim idejét. Akkor azt mondtam elég. Kiművelődtem női ciklusból, természetes fogamzásgátlásból, és a férfi test működéséből. Azóta sem parázok. (meg mondjuk van egy olyan barátom, aki velem együtt felvállalja a következményeket)
21/L
Lehet rá esély, de csekély. A beágyazódáshoz 1 hét kell, addig ő se tud mondani semmit, a patikai teszteknek ennyi meg kevés. Ha ennyire oda vagy, keresd fel az optimális családtervező szolgálatot, nekik van ilyen hiperézékeny tesztjük. Ha nem, várj két hetet.
De a naptármódszerrel megtudod nézni h temékeny voltál-e. Illetve ha vagy a naptármódszerrel, a hőmérőzéssel és méhnyak és hüvelyváladék vizsgálatával mindig meg tudod állapítani a termékeny napokat. Nem azt mondom h ezzel védekezz, mert magas a Pearl-indexe, de azt tudni fogod, h mikor lehet ilyeneket csinálni :)
Annak a válaszolónak, aki írta, hogy szokták 1-2 percig gumi nélkül csinálni, elmondom, hogy mindegy, mennyi ideig csinálod gumi nélkül, az a tényen nem változtat.
A kérdezőnek: Nem valószínű, hogy terhes vagy, ha beléd élvezett volna, akkor is 50% alatt lenne az esélye a terhességednek. Így még kevesebb, szóval ne légy ideges :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!