Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A korkülönbség miatt lehet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A korkülönbség miatt lehet, hogy neki elég kevesebb szex?

Figyelt kérdés
Együtt vagyok egy pasival 8 hónapja viszont a munkája miatt nagyon kevés szabad ideje van. 1 héten max 2X tudunk találkozni. Őt nem zavarja ,hogy kevés engem viszont nagyon , nem vagyok ribanc de nekem heti 1 vagy (még annyi se) nem elég. Nem tudom mit csináljak gondoltam , hogy mással "elintézem" de végülis én vele szeretnék lenni. Én 20/L ő 43.
2009. márc. 28. 11:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%

Így jár aki 43 éves pasival kezd.

Amúgy arra gondoltál, hogy 20 év múlva ő már valószínű halott lesz. (férfi átlag életkor 63 év körül), Te viszont 40 évesen jobban fogod kívánni a szexet, mint valaha.

2009. márc. 28. 11:19
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem a korkülönbség a baj, hanem hogy ő dolgozik, neked pedig ezt meg kéne értened, ez lenne akkor is, ha a te korosztályodból lenne és ilyen munkája lenne.

Az első válaszolónak üzenem arról az átlagéletkorról, hogy egyik nagyapám 80 éves kora fölött halt meg, a másik pedig most 76 éves és vígan él, halál még a közelébe se ért...

2009. márc. 28. 11:22
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Az átlagéletkor lehet olyan alacsony, de nem biztos, hogy ő átlag, lehet épp az a 100-as lesz, aki miatt az átlag nem 50-re, hanem 60-ra emelkedett :PPPPP

Amúgy így jártál kislány (hozzá képest), de ezzel számolnod kellett volna, mikor összejöttél vele. Dolgozik, idősebb is, gyengébb a szervezete a tiednél (fáradékonyabb, tunyább, stb), mérlegelned kellett volna. Így már piszokság lenne félrelépni csak ezért. Inkább hagyd el, tisztességesebb. De ha őszintén szereted, emiatt a "kis" probléma miatt meg se kellett volna, hogy forduljon a fejedben, hogy majd mással elintézed a szexet.

2009. márc. 28. 11:27
 4/11 anonim ***** válasza:
Off: A korhatárt nem azért emelik ennyire, mert annyira nő az átlag életkor, hanem mert nincs pénz eltartani őket. :P
2009. márc. 28. 11:47
 5/11 anonim ***** válasza:
szerintem nézzz korodbeli pasi után,és nem lesz ilyen gondod,ugyanis ök még levakarhatatlanok,és szinte mindig akarják....nem hiszem hoyg hossszútávon jo lenne eza kapcsolat...az elsö válaszolonak igaza van .mi lesz 20 év mulva?vagy akárcsak 10 év mulva is.
2009. márc. 28. 14:08
 6/11 anonim ***** válasza:
14:08 vagyok. itt nem arrra gondoltam hoyg meghal,cska arra ,hoyg idös lezs már a napi hancurozáshoz,te viszont,életed csucsán leszel.
2009. márc. 28. 14:09
 7/11 anonim ***** válasza:

14:09 - Figyelj, nagyanyám egy ideje azzal dicsekedett, hogy nagyapám 70 éven túl is csúcsformában van. Nem lehet ezt így általánosságban mondani.

A kérdezőre visszatérve ha szereted, ezt ne ródd fel neki, még neked is lehet olyan munkád, amiben alig van szabadidőd, és elfáradsz hasonlóképpen. Próbáld átgondolni, hogy valóban szereted-e, mert ha rá tudsz állni arra, hogy majd mással megoldod, akkor nem is szereted a párodat, és nem tartoztok össze, és inkább hagynod kéne őt is egy hozzá való társat találni, te meg nyugodtan kiélheted magad, míg a hormonjaid lenyugodnak.

2009. márc. 28. 14:31
 8/11 anonim ***** válasza:
szia! Én is hasonló helyzetben vagyok, mint Te. Az én barátom (46 éves) és 21. Nálunk is ez van, hogy nagyon ritkán találkozunk a munkája miatt, ráadásul nem is egy településen lakunk, hanem messzebb egymástól. Mi sem sokszor találkozunk, viszont, nekem elég az a pár alkalom, bár nem mondom, hogy sokszor szeretnék vele többször is lenni. Én nagyon szeretem, ő is engem és kitartok mellette. Az, meg, hogy ennyi évesen milyen egy férfi, nem kellene általánosítani, Vele minden rendben van és nagyon jól megértjük egymást. Csak így tovább! Konkrétan a kérdésedre nem tudok válaszolni, a párom szereti a szexet, de megelégszik azzal amennyit együtt lehetünk. Sok boldogságot!
2009. márc. 28. 15:31
 9/11 anonim ***** válasza:
* és helyett ÉN 21
2009. márc. 28. 15:31
 10/11 anonim válasza:
Szerintem vegyél egy vibrátort
2009. márc. 28. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!