Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Fiú barátok láthatnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Fiú barátok láthatnak titeket meztelenül vagy fehérneműben?

Figyelt kérdés
2011. júl. 3. 14:11
 1/10 anonim ***** válasza:
43%
Sőt még análba is vághatják őket. Így mennek ezek a barátságok.
2011. júl. 3. 14:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Meztelenül azért egy kicsit erős szerintem.
2011. júl. 3. 14:22
 3/10 anonim ***** válasza:

Mindez attól függ, hogy mióta barátok, és milyen mélységű barátok.

Nekem természetellenesnek hat maga a fehérneműs sztori is, de ez más kérdés.

De nagyon sok olyan barátnőm van, akit nem zavar ha a "fiú", inkább már ffi, barátja látja fehérneműben. Az ilyen barátságok régiek, még tinikorban köttettek, és nagyon mélyek.

A meztelen sztori pedig már egy előző párkapcsolatot feltételez szerintem.

Alapból csak úgy nem szokás barátoknak mutogatni magunkat.

// nekem régen az is gondot okozott ha az egyik barátom levette a pulcsiját, és felcsúszott a pólója // pedig ffiról van szó...

2011. júl. 3. 14:26
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Isteneeem -.- ÖLTÖZŐ BA.ZMEG OTT MINDEN FIÚ LEVETKŐZIK.

Anyám -.-

2011. júl. 3. 14:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Régi jó barátok esetén fehérneműben simán, pl nyaraltunk valahol társasággal és este abban aludtam, előtte úgy mentem a teraszra cigizni, reggel úgy mászkáltam fürdés előtt, stb. Meztelenül nem igazán, bár például annyi, hogy fürdőruhafelsőt leveszem, pólót utána fel, belefért. De nyilván nem direkt meztelenül szaladgáltam előttük fél napig meg ilyenek.
2011. júl. 3. 14:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Engem már látott fehérneműben...csak annyit mondott,azt hittem fürdőruhában vagy..:)De én is így gondoltam...szinte ugyan az...

Muszáj volt,mivel táncos vagyok,a lány öltöző messzebb volt mint a fiú,és két szám közözz(18mp) át kellett öltöznöm...Nem volt másképp időm,ő meg bent ült az öltözőben...

2011. júl. 3. 15:58
 7/10 anonim válasza:
hát szerintem meztelenül azért az egy picit merész lenne, főleg ha csak barát... mert gondolj bele, hogy a fiúd előtt nem vetkőzöl le egyhamar általában hacsak nem egy magamutogató vagy.. szóval szerintem azért a meztelenség annyira nem spontán egy barát előtt, de az hogy fehérneműben lásson az nem egy nagy kunszt hiszen ha kimész vele a strandra ugyan azt látja... de te tudod, hogy mennyire vagytok jóba és mennyire vagy szégyenlős elötte.
2011. júl. 3. 16:18
 8/10 chocoholic válasza:
hát engem biztos nem.
2011. júl. 3. 23:13
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Van egy pár gyerekkori fiú barátom aki előtt meztelenkedhetek nem zavarja. A mostaniak előtt is szoktam de azt vettem észre kicsit zavarja őket.

14L

2011. júl. 8. 01:39
 10/10 anonim ***** válasza:

persze, van egy fiu baratom, a szuleinek van nyaraloja balatonon, nyaron mikor ott vagyok, siman elvagyok a kertben/udvaron egy szal tangaban es melltartoban, de pl a kerti medencebe meztelenul megyunk be

18L

dec. 1. 00:23

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!