Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Fiú barátok láthatnak titeket meztelenül vagy fehérneműben?
Mindez attól függ, hogy mióta barátok, és milyen mélységű barátok.
Nekem természetellenesnek hat maga a fehérneműs sztori is, de ez más kérdés.
De nagyon sok olyan barátnőm van, akit nem zavar ha a "fiú", inkább már ffi, barátja látja fehérneműben. Az ilyen barátságok régiek, még tinikorban köttettek, és nagyon mélyek.
A meztelen sztori pedig már egy előző párkapcsolatot feltételez szerintem.
Alapból csak úgy nem szokás barátoknak mutogatni magunkat.
// nekem régen az is gondot okozott ha az egyik barátom levette a pulcsiját, és felcsúszott a pólója // pedig ffiról van szó...
Isteneeem -.- ÖLTÖZŐ BA.ZMEG OTT MINDEN FIÚ LEVETKŐZIK.
Anyám -.-
Engem már látott fehérneműben...csak annyit mondott,azt hittem fürdőruhában vagy..:)De én is így gondoltam...szinte ugyan az...
Muszáj volt,mivel táncos vagyok,a lány öltöző messzebb volt mint a fiú,és két szám közözz(18mp) át kellett öltöznöm...Nem volt másképp időm,ő meg bent ült az öltözőben...
Van egy pár gyerekkori fiú barátom aki előtt meztelenkedhetek nem zavarja. A mostaniak előtt is szoktam de azt vettem észre kicsit zavarja őket.
14L
persze, van egy fiu baratom, a szuleinek van nyaraloja balatonon, nyaron mikor ott vagyok, siman elvagyok a kertben/udvaron egy szal tangaban es melltartoban, de pl a kerti medencebe meztelenul megyunk be
18L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!