Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, akik voltak már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik voltak már legalább 10 évvel idősebb pasival?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Leírnátok a tapasztalataitokat, hogy milyen volt egy idősebb férfival(legalább 10 évvel) együtt lenni, illetve, hogy hol találkoztatok, hol ismerkedtetek össze,vagy épp hol "támadott" le az illető? hogy milyen nyomot hagyott benned és megbántad-e?
2011. júl. 3. 14:02
 1/4 anonim ***** válasza:

15 évvel volt idősebb nálam.buliba mentem és ott találkoztunk,mármint az utcán.dumáltunk,kocsikáztunk aztán ott aludtam nála.pezsgőztünk,jacuzzi..

jó volt,ezek a pasik már tudják hogy mi hogy van ,pozitiv élmény volt számomra.

DE számomra ez tényleg csak ennyi volt, ő meg hivogatott utána meg ő többet is akart volna,de én viszont nem!

2011. júl. 3. 14:07
 2/4 anonim ***** válasza:
20 voltam, a pasim 30. Neten ismerkedtünk még vagy egy évvel hamarabb, de először csak barátok voltunk, aztán akkor próbálkozott be, amikor szakítottam az előző párommal. Egy évig voltunk együtt, én egyetemre jártam, ő dolgozott, de ez nem volt annyira furcsa, mert ő is diplomás és tudtunk arról is beszélgetni meg az ő napjáról is, szóval szót értettünk. Ágyban sokkal tapasztaltabb volt és jó volt vele a szex nagyon. Szóval ezzel nem lett volna baj. Aztán megcsalt, az előző barátnőjével, a csajtól tudtam meg, veszekedtünk, otthagytam, utána meg kiderült, hogy teljesen elmebeteg, hetekig hívogatott, emailezett, meg volt, hogy a lakásunk előtt várt, amikor mentem haza. Srác haverjaim beszéltek végül a fejével, nem tudom máig se, hogy mi hangzott el, mi történt pontosan, nem is akarom, de utána békén hagyott. Szóval emiatt megbántam, mert teljesen félreismertem, de nem hiszem, hogy a korom miatt, egyszerűen jól titkolta, sajnos.
2011. júl. 3. 14:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy nálam 12 évvel idősebb pasim, 2 évet voltunk együtt, ő már a családot és az esküvőt tervezte, én meg még nem akartam és inkább egy fiatalabbhoz menekültem. Azóta legjobb barátok vagyunk.

Jelenleg is van egy nálam 10 évvel idősebb férfi, ő nagyon udvarolgat, már vagy 2 éve, nekem nem tetszett először, de így már lassan beadom neki a derekam:)

Nekem nem voltak rossz tapasztalataim, inkább a fiatalokkal.

20L

2011. júl. 3. 15:20
 4/4 anonim válasza:
Volt egyéjszakás kalandom 12 évvel idősbbel, csak pozitívat tudok róla mondani. A mostani párom 29 éves, 9 évvel öregebb mint én, és nem egyszer feljött már a korkülönbség. Idézem: "Ez egy nem áthidalható probléma". Én nem érzem problémának még.. Aztán ha gyereket akar 3 év múlva, én nem vagyok biztos, hogy bevállalnám... és itt ütközik ki a korkülönbség..
2011. júl. 3. 22:52

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!