Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik csak szexkapcsolatra vágynak és rendes kapcsolatot nem akarnak . Miért?
Ezek vagy még 16 éves gyerekek,
vagypedig sokat csalódott felnőttek...
Valahogy szexkapcsolatban ha van benne valami halvágy érzelem is de a szex van a középpontban egyszerűbb.
Egyszer egy ilyen kapcsolatom volt ami csak szexről szólt meg valamennyi érzelemről.
Nem kellett számon tartanunk nagyon a névnapokat nem dumáltunk órák hosszat egymással nem moziztunk semmi, csak néha összejöttünk iszogattunk és szexeltünk.
Van ennek is jó oldala.
azért van, mert vannak olyan népek, akik félnek. félnek, hogy szerelmesek lesznek, félnek a csalódástól, félnek mindentől. így egyszerűbb egy érzelemmentes, csak szexen alapuló kapcsolatba belevágni, ahol amikor már kezded úgy érezni, hogy jaj lehet beleestem, akkor szépen tovább állsz a következőre. ez mondjuk a női oldala a dolognak, szerintem.:) én is voltam hasonló helyzetben sajnos, szerencsére már nem vagyok:)
23N
Kapcsolatból kapcsolatba léptem be az elmúlt 5 évben. Most úgy érzem kijár egy kis szabadság, főleg főiskola mellett. A szex meg ugye jól esik, viszont sosem mennék bele egy éjszakás kalandba. Így marad a szex kapcsolat :P
20/L
18 évesen volt az első kapcsolatom, tartott 3 évig, fél év szünet= szinliség, aztán 21,5 évesen (+ 3 év), most 24 és fél vagyok, és jelenleg a végét húzzuk ennek a kapcsolatnak, pont azért, mert csak hosszú kapcsolatban voltam. Igen jól megvagyunk, együtt élünk, szeretem, de régóta nem kívánom, viszont másokkal el tudnám képzelni, de érzelem már rég nincs bennem. Picit élni akarok. Eddig azt hittem, ez csak kifogás, de nem. Lehet, hogy nagyon megbánom majd.... Tehát ha most szakítunk, simán el tudok képzelni egy sex-kapcsolatot... ideális lenne.
24/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!