Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben, nem igazán működik a sex friss kapcsolatban, (történt megbeszélés is többször) pár együttlét után, mikor érdemes lezárni a kapcsolatot, meddig érdemes húzni az időt?
Figyelt kérdés
4 évnyi szuper kapcsolat után, már mint sexuálisan, hosszú kihagyás. Új társ, mely kissé önzőnek tűnik és annak ellenére sem változtat, hogy beszéltünk a problémáról, pedig ígérete szerint oda fog figyelni. Neki minden, nekem valami, elmegy és aztán pihi. :(2011. júl. 3. 13:44
1/3 anonim válasza:
Szerintem nagyon türelmes vagy, őszintén én az első ilyen után sem próbálkoztam volna újra, legfeljebb ha nagyon szerelmes lennék, de az nem valószínű egy friss kapcsolatban.
Tehát szerintem semeddig sem érdemes tovább húzni.
2/3 anonim válasza:
Ez inkább friss szexkapcsolatnak tűnik nekem..
3/3 A kérdező kommentje:
13:54 Köszönöm! Lehet benne valami, meggondolom. :)
13:57 Köszönöm! Sajnos nekem is az az érzetem, erről lehet szó részéről.
2011. júl. 4. 11:04
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!