Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már aki hasonlót él át?
Figyelt kérdés
tegnap masztiztam most nem használtam vibrátort,csak a kezemet miközben sexvidit néztem,csak a csiklómat izgattam, mikor már teljesen felizgultam, a szeméremdombomat a tenyeremmel enyhét nyomtam és szinte teljesen olyan volt az az érzés mikor elmentem,mint amikor a vibrit szoktam használtam
(kicsit azt is éreztem,mintha pisilnem is kellene,ez mitől volt?)
2011. júl. 3. 12:37
1/4 anonim válasza:
igen, ilyenkor nagyon nagy probléma az, amikor a hámlasztás miatt feltúród az agytekervényeidet
Üdv:Pijamér Wagabéla
2/4 anonim válasza:
én sosem csináltam vibrátorral csak a csiklomat izgattam és én is átéreztem ezt az érzést
19L
3/4 Miss Cicca válasza:
A lányoknál kétféle orgazmus van, hüvelyi eredetű és csikló eredetű. Mivel Te eddig a hüvelyi eredetűt élted át meglepetést okozhatott a csikló eredetű. Szóval volt orgazmusod, csak más eredetű, ezzel nincs gond ;) További kellemes szórakozást :)
4/4 anonim válasza:
Használd az öklöd attól még be is szarsz
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!