Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, akik banánnal masztizt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik banánnal masztiztak már?

Figyelt kérdés
Hogy szoktatok banánnal masztizni? leszoktátok vágni a végét, azt a kis barna cuccot, nem sérti fel a hüvely falát?
2011. júl. 3. 10:32
 1/9 anonim ***** válasza:
én már próbáltam. nem kell levágni, csak húzz rá egy óvszert (:
2011. júl. 3. 10:40
 2/9 anonim ***** válasza:

RuLeZ.

Ide akartam írni, hogy soha nem fogják itt bevallani.

De első de tényleg király lány vagy.

Amúgy nem volt túl vastag? Vagy esetleg vékony?

2011. júl. 3. 10:45
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! am gumi nélkül nem probáltad még? mert én nem nagyon szeretnék rá húzni, nem kedvelem a gumit...
2011. júl. 3. 10:49
 4/9 Huan001 ***** válasza:
utána edd meg..gondolj arra h más országokban éhezés van.
2011. júl. 3. 11:39
 5/9 Huan001 ***** válasza:
66%
nemkedveled?aztán majd leshetsz 9 honap mulva ha jön a banán
2011. júl. 3. 11:40
 6/9 anonim ***** válasza:
első vagyok: kicsit vastag volt, de nem vészes. Gumi nélkül nem próbáltam mert így azért csak higénikusabb (:
2011. júl. 3. 11:41
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2011. júl. 3. 11:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha nem akarod megenni. Lehet gumi nélkül is. Csak akkor fertőtlenítő szappan és körömkefével lavórban vagy tálban mosva és megmerítve, folyó vízben öblítve. Ez áll minden zöldségere és gyümölcsre. A gumi tényleg gusztustalan.

Első ha még mesélnél, szívesen venném. Privi is lehet.

2011. júl. 3. 12:02
 9/9 anonim ***** válasza:

ma 11:39-es és ennek mi köze ehhez?

Csak azért, mert több millió tonna eladhatatlan, de még jó élelmiszert a tengerbe öntenek hajókról, annak talán van köze hozzá. Ha itt naponta több teher autó kaját kidobnék, az nem csökkentené az élelmiszer árakt. De ha sokan dobnak ki kaját, az igen. És akkor nekik is több jut, olcsóban. Tehát most dobjuk ki vagy sem?

2011. júl. 3. 12:08

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!