Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lanyok: Ti maszturbaltok ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok: Ti maszturbaltok ha van baratotok?

Figyelt kérdés

Kort irjatok legyszi

es hogy miert

2011. júl. 3. 06:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 28, ő 24, igen, mert nekem nagyobb a libidom, mint neki, sokszor mondja, hogy inkabb csocsozik a haverokkal...:/ Amikor viszont szeretkezni akar, akkor 2-3 napig egyutt vagyunk, szinte folyamatos merevedése van, legalabbis en nem veszem eszre, ha nincs, talan alszom, vagy WC-n vagyok, vagy takarásban van, de az az elmenyem, hoyg mindig van neki, szoval nem arrol van szo, hogy nem kivan egyaltalan, hanem kb. harmada annyi szexet igényel, mint én.
2011. júl. 3. 06:54
 2/6 A kérdező kommentje:

TUDJA A BARATOTOK?

2011. júl. 3. 07:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem kerult szóba! Azt tudja, hogy allandoan nyaggatom, hogy szeretkezzunk!
2011. júl. 3. 07:05
 4/6 anonim ***** válasza:
én nem szoktam egyébként sem. róla nem tudok, lehetséges hogy csinálja.
2011. júl. 3. 07:34
 5/6 anonim ***** válasza:
jaj simán. és tudja is. ez van.
2011. júl. 3. 09:02
 6/6 anonim ***** válasza:
szoktam igen, és tudja is. 19/L
2011. júl. 5. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!