Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nem élvezem a szexet?
Figyelt kérdés
Már egy ideje együtt vagyok a barátommal és egyszer sem tudtam élvezni szexet. Próbálkoztunk nem 1x. És semmi. Fáj és nem jó. Pedig már élvezni szeretném :) Velem lehet a baj?2011. júl. 3. 00:06
1/11 anonim válasza:
ha nem vagy felizgulva nagyon attól lehet h fáj - próbáljatok síkosítót, lehet segít! és a sráctól pedig több előjátékot! :)
2/11 anonim válasza:
Talán nem voltál eléggé felizgulva, és nedvesség híján csak azt érzed,hogy fáj! :S
Vagy az is lehet,hogy az első ilyen helyzet után már rágörcsöltél arra,hogy most pedig jónak kell lennie,és nem tudtad elengedni magad eléggé!
Hosszú előjáték, meg próbáljatok ki több pózt, valamelyik csak bejön! :)
3/11 anonim válasza:
táncolni egyedül szoksz táncolni?
Na ha a barátoddal sexelsz akkor ketten vagytok.Így nem csak benned lehet a hiba
4/11 anonim válasza:
lehet h a pózzal van baj ;) próbáljatok többfélét
5/11 A kérdező kommentje:
Hát felizgulva nem nagyon szoktam. De az baj? Vagyis lehet akkor nem is lesz vele soha jó ha nem izgulok fel? De ha másfiú van a közelembe és bejön akkor egyböl benedvesedek . Az gáz?
2011. júl. 3. 00:12
6/11 anonim válasza:
Hát... a szexnek akkor van itt az ideje, amikor belepusztulnal a vagyba, hogy ha nem csinalhatod, aaaaannyira kivanod a kedvesed. :)) Leirasodbol ugy tunik nekem, hogy erre a pontra nem érkeztél még el. Miert kezdtel szexelni akkor? Eleve arulkodo a szohasznalat is, hogy az esemenyrol beszelsz...:)
7/11 anonim válasza:
A benedvesedés az első izgalmi fázis. A harmadik izgalmi fazisban van az, amikor artikulatlanul sikitva magadba akarod gyomoszolni a fiut. Amig ezt nem érzed, addig nem tetsi-lelki, cak agyi dontés, hogy na, most akkor szexelni fogok. Ez mire jo? Miert akarsz szexelni, ha tested-lelked nem kivanja??:-o
8/11 anonim válasza:
hja akk vszinü az a gond h nem kívánod :/ ilyen előfordul...
9/11 anonim válasza:
De ha nem kivanja, akkor MITOL lett a baratja? A parkapcsolat attol tobb a nem par-kapcsolatnal, hoyg eszementul kivanjak egymast...
10/11 anonim válasza:
biztos csak a belső értékeket nézte xD
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!