Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mikor mondjak azt egy ferfira,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor mondjak azt egy ferfira, hogy" jo az agyba"?

Figyelt kérdés
2009. márc. 28. 08:44
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Ha okos, és jó gondolatai vannak. Jól tud tanulni stb. Nincs ékezeted?
2009. márc. 28. 08:54
 2/8 A kérdező kommentje:
nincs ekezetem
2009. márc. 28. 08:55
 3/8 anonim ***** válasza:
54%
Az első hozzászólónak: Király volt! :)
2009. márc. 28. 09:00
 4/8 anonim ***** válasza:
10%

Hallod, ne haragudj, de ilyen hülye kérdést ...

Ha te ezt nem érzed ösztönösen, akkor régen rossz, akkor njincs is mit magyarázni.

2009. márc. 28. 09:05
 5/8 anonim ***** válasza:
HGa a nönél Jól teljesitesz az ágyban, magyarul elismerést jelent.
2009. márc. 28. 09:05
 6/8 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem nem "agyba", hanem "ágyba" gondolta a kérdező.

Én akkor mondanám a pasira, hogy jó az ágyba, ha a pettingtől a végéig nagyon jól érezném magam, meg őt is. Ha nem megy el 5 perc alatt, ha nekem is van orgazmusom (akár több is), figyel rám, fantázia dús. Más most hirtelen nem jut eszembe.

Szerintem ez mindenkinek egyénfüggő, hogy ki mit szeret, kinek ki és mi a jó.

2009. márc. 28. 09:06
 7/8 anonim válasza:
67%
nem tudom miért kell rögtön belekötni, ha ékezet nélkül ir. azért azok akik olyan okosak és belekötnek gondolhatnák hogy egy szexualitás témakörben a kérdező nem egy pasi agyi teljesitményére lesz kiváncsi... ezt csak a sok észtől duzzadó válaszolónak!!
2009. márc. 28. 09:44
 8/8 anonim ***** válasza:

5. válaszoló! Annyira okoskodni akarsz, csak valahogy nem jön össze... ha már kijavítod, bár nem értem, hogy miért kell mindig mindenkit amiatt piszkálni, hogy hogyan ír... akkor legalább jól írtad volna. :D ugyanis valaki nem az ágyba jó, hanem az ÁGYBAN... na elég ennyi nyelvtan. :D

A válaszom pedig: figyeljen oda a csajszira, ne legyen durva (bár van, aki azt kifejezetten élvezi) és ne csak magával törődjön...

2009. márc. 28. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!