Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfelelö pénisz méret?
Figyelt kérdés
Nyugalmi állapotban 8cm
Mereven 12-13cm
12/F
2011. júl. 2. 23:01
2/11 anonim válasza:
inkább azon izguljál ennyi idősen hogy ne vizelj ágyba..
3/11 A kérdező kommentje:
nem lehet kérdezni?:S
2011. júl. 2. 23:06
4/11 anonim válasza:
Attól függ, hogy hány éves vagy??
De az teljesen rendben van :)
5/11 anonim válasza:
12 évesen.. ember, még a serdülőkorba sem léptél be xD
nyugalomban 8 cm.. na ezt meg se láttam :D
mivel még "majdnem" gyerek vagy ezért valszeg még nőni fog.
és igen, ha te már szeretnél közösülni akkor jó,de a 8 is elég xD
6/11 anonim válasza:
De ilyen fiatalon nem ajánlom,, én 14 vagyok és szűz, de már fontolgatjuk a barátnőmmel. Annyit mondok h ne szexelj hanem szeretkezz--> fontos :D
Am mi 2 éve 1ütt vagyunk
7/11 anonim válasza:
12 évesen tud már egyáltalán merevedni? Remélem, pisilésen kívül másra még nem akarod használni egy jó darabig.
8/11 anonim válasza:
hmmm...14 évesen olyan bölcs,hogy megmondja "Ne szekszejjé,szeretkezz"...uhh gyerekek...megnyílt az ovi vagy mi?
10/11 anonim válasza:
igen fel tud állni 12 évesen. nekem oviban is felállt már
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!