Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak az fitymaszűkület ha letom húzni a bőrt ha nem áll és akkoris a makk mögé tudom húzni egy-két centivel és ott már feszül a kantár. Ez a normális vagy meddig kéne tudnom lehúzni?
Figyelt kérdés
2011. júl. 2. 22:48
2/8 A kérdező kommentje:
szal ez normális? :D mert akkor rendkívül megnyugodnék :)
2011. júl. 2. 22:51
3/8 anonim válasza:
felállva nem fáj?
mer nekem is van vmi. de nekem nem fáj.
4/8 A kérdező kommentje:
hát ha ugye lehúzom teljesen ameddig csak megy kicsit fáj de szinte érzéstelen :D csak azt érzem hogy feszül a kantár :)
2011. júl. 2. 22:56
5/8 anonim válasza:
nekem "fékproblma volt", nem fitymaszűkület, ha már átmegy a makkot nem az van, am "teljesen nyújtottnak" kéne lennie a bőrnek, de nekem is a fék volt rövid és akadályozott, "állva nem, vagy nehezen ment makk mögé", elmentem urológus mondtam mi a probléma 1 héttel rá már jó is volt, kaptam 2hét kényszerpihenőt "se más, se magamnak," de túl lehetett éni :P, és jobb mint újkorában
6/8 anonim válasza:
előzőhöz, ha nem zavar semmiben, akkor nincs vele probléma,
"ha nagyon feszül, max nyúlhat még, de nem sokat"
7/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen megnyugodtam :D azthittem probléma van mert apám mindig mondja hogy szoljak ha baj van vele
2011. júl. 2. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!