Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok mit lépnétek az én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit lépnétek az én helyemben (sztorylent)?

Figyelt kérdés

van egy csaj akivel múltkor együtt aludtam .elég jól letapiztuk egymást stb.

most ott tartok h felvett facebookon és néha beszélgetünk

nem várom el tőle hogy megkérdezze hogy mikor találkozzunk ,viszont nekem már megkéne kérdeznem ,nem kell mondanom milyen szándékkal:D

azóta eltelt 3hét és még nem volt kedvem(vagy merszem megkérdezni) ,mit gondoltok már ideje lenne, vagy mit csináljak ,hogy megy ez. még chatelgessek vele facebookon h megismerjem?

18f

2011. júl. 2. 22:11
 1/6 A kérdező kommentje:
úgyértem h mit tennétek ha ti lennétek a csaj akivel beszélgetek
2011. júl. 2. 22:11
 2/6 anonim válasza:
minden féleképpem beszélgess velee.. és bővebben kifejtenéd h elég jól ruha alá benyúljtál a hüvejbe is körülnéztél vagy maradtál a csiklónál?? ha bent is körülnéztél(persze újjal) akkor síkos volt vagy nem???
2011. júl. 2. 22:23
 3/6 A kérdező kommentje:

ááá. najó állt a farkam. és gondolom érezte is .seggtapi is volt .de itt most nem ez a lényeg. am nem nyúltam be neki azt még nem engedte XD

de itt most nem ez a lényeg. sztetek már megkellet vna kérdezni vmi taliról v sem? mámint nem akarok furán kijönni belőle

2011. júl. 2. 22:27
 4/6 anonim válasza:

ehh...szerinted nem kellet volna az együtt alvás után egyből beszélgetned vele.??:O

amúgy szerintem itt az ideje.:)) sőőt szerintem már kicsit késő is.:/

2011. júl. 2. 22:28
 5/6 anonim ***** válasza:
ja úgy kb 3 héttel ezelőtt kellett volna elhívnod. Mégis mire vársz ??
2011. júl. 2. 22:28
 6/6 A kérdező kommentje:

aham .oksa

XD

2011. júl. 2. 22:29

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!