Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk ti ennek örülnétek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti ennek örülnétek? Belemennétek?

Figyelt kérdés
szval ha valamelyik nap átjön a barátom megmondanám neki, hogy szeretném kicsit kényeztetni és hogy vetkőzzön le megmasszírozom mindenhol. kezdeném a fejével aztán a hátát, fenekét, lábait, majd előről is a mellkasát, a hasát, a combjait, majd utána rátérnék a farkára is, leszopnám és igy talán ellazulna annyira, hogy ujra megpróbálhassuk a prosztatamasszázst is, mert multkor fájt neki mikor betettem az ujjam. szval ti örülnétek egy ilyen masszázsnak?:) a normális válaszokat előre is köszi:)
2011. júl. 2. 21:40
1 2
 1/16 anonim válasza:
hogy hivnak? telefonszámod? lakcim?
2011. júl. 2. 21:41
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
A prosztatamasszázson kívül jól hangzik :D
2011. júl. 2. 21:41
 3/16 anonim ***** válasza:
Jól hangzik egészen addig,hogy "betettem az ujjam". Ez már nem :S
2011. júl. 2. 21:42
 4/16 anonim ***** válasza:
A történeted olvasván: NEM
2011. júl. 2. 21:43
 5/16 anonim ***** válasza:
Igen, Neked nagy baj ha kihagyod a prosztata masszást, a többit megcsinálod jól fog járni a fiu.
2011. júl. 2. 21:43
 6/16 anonim ***** válasza:

Én igen. Egy részt, mert hajt a kíváncsiság. Nem tudom pontosan milyen lehet a prosztata masszázs, mert még nem csinálták, de én kipróbálnám.

Viszont most a barátodról van szó. Itt csak két fajta választ kapsz:

1, Prosztata masszázs?! Fúj hül*e vagy?!

2, Igen belemennék szívesen.

Nem ezek alapján kell döntened. Hanem a barátoddal kell beszélni. Ez egy olyan "lelki" dolog. Ha valaki fél, akkor nem fogja élvezni. Elkell lazulnia teljesen. Előbb beszélj vele, csak aztán próbálkozz szerintem.

2011. júl. 2. 21:44
 7/16 anonim ***** válasza:
5%
ßuziveszély!
2011. júl. 2. 21:49
 8/16 anonim ***** válasza:

Te vagy Ő akarja a prosztatamasszázst?

Amúgy nem tudom, hogy ellehet-e lazulni ettől ott lent. De ami fontosabb, hogy nekem élvezés után nem nagyon van kedvem semmihez, amihez előtte lett volna.

2011. júl. 2. 21:49
 9/16 anonim válasza:
Te vadállat!!!! Prosztata masszázst minden előképzettség nélkül? Masszőröm mondta, hogy azzal kurv@ra vigyázni kell..
2011. júl. 2. 21:50
 10/16 anonim ***** válasza:

Nagyon jól hangzik de a prosztata masszázst FELEJTSD el

Amúgy tényleg csináld:)

2011. júl. 2. 21:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!