Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most voltunk kirándulni és volt külön szobánk, este átjött a csajom a barátnőjével és megmunkáltam mindkettőt. Az a kérdés hogy szerintetek miért csinálta a bnőm ezt? Nem vagyok neki elég?
Figyelt kérdés
egyébként nagyon jóvolt.2011. júl. 2. 21:26
11/16 anonim válasza:
te se lehetsz több 16 évesnél... szánalmas a mai fiatalság.
12/16 anonim válasza:
Általános iskolai kirándulásról van szó?
Amúgy ha nem lennél neki elég, akkor egy másik fiút vitt volna. Vagy egy másikkal csinálta volna helyetted.
13/16 anonim válasza:
Neked ez meglepetés?
A barátnők között ez így szokás. Csapatostól átjárnak a srácokhoz, aztán adj neki, ami belefér...
Nagyon fiatal lehetsz, hogy neked ez nem természetes.
14/16 Horváth Döniz válasza:
nem tudom mi értelme van hülyeségeket beírkálni,de egyébként ha igaz lenne akkor csak annyit tudok mondani hogy a barátnőd nem szeret téged eléggé;)..
ha én szeretem a barátomat akkor nem osztozok rajta senkivel......
15/16 anonim válasza:
NEM MIND1??? Jót dugtatok oszt készz!! :D:D:D
16/16 anonim válasza:
15:55
Figyelj, Döniz!
Hülye kérdésre nem lehet normálisan válaszolni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!