Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sztem a lányok többsége oda...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sztem a lányok többsége oda lenne az ilyen palikért (kép lent) és ti pasik milyen csajokért lennétek oda természetesen testre gondolok csak ha lehet akkor linket is küld? Milyen csajról álmodoztok ti pasik (:?

Figyelt kérdés

és mi nők milyen testrészünket feszesítsük izmosítsuk?

[link]

[link]

[link]

2011. júl. 2. 21:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
De látod, hogy a férfiak nem értik a kérdést és ebből kifolyólag nem is válaszolnak:D Mi akkor linkelünk még férfiállatokat:)
2011. júl. 2. 21:18
 12/21 anonim ***** válasza:

Én fiú vagyok. 17 éves.

Van egy-két testrész amit lehet feszesíteni.

Has - Csak mértékkel, ne legyen kockás, csak feszes. Én azt szeretem :D

Kar - Ide is csak ízléssel, valahogy engem nem vonz az a "lengőizom" ami egy-két lánynak van.

És persze az egész láb. Imádom ha valakinek szép, hosszú feszes lába van. A narancsbőrt nem bírom.

Én amúgy 10 éve focizok, olyan "szörfös" alkat vagyok. Vékony, de izmos. Persze azért nem vagyok egy hurkapálcika :D

2011. júl. 2. 21:31
 13/21 anonim ***** válasza:

az előző vagyok.

linket is adok :D

[link]

2011. júl. 2. 21:32
 14/21 anonim ***** válasza:

ahw...az első pasi jól néz ki..:D

Amúgy nem vagyok oda ha brutál izmos egy pasi,az a jó ha nem sovány,nem kövér,nem etióp,nem fekete laci de nem is izompacsirta...:)

Legyen izmos de csak egy picit...:)

2011. júl. 2. 21:41
 15/21 A kérdező kommentje:

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:3

nagyon szépen köszönöm és örülök h végre vki megértette a kérdést:P

2011. júl. 2. 21:43
 16/21 taylorpix válasza:

Hmm... ezek a pasik elképesztőek!

a kérdésre vélaszolva én a hasam, a fenekem és a combom izmosítom és feszesítem.

2011. júl. 2. 22:07
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

[link]

nekem ő a kedvenc ♥♥♥ ÖRÖKÉ aaaaaawww 1x látnám sosem engedném el az tuti imádoommmmm

2011. júl. 2. 22:28
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
remélem az utoló csak viccel :D
2011. júl. 2. 22:34
 19/21 anonim ***** válasza:

En szivesen linkelek neked kepeket olyan nokrol, akik SZAMOMRA a vilag legszebbjei kozott vannak:

[link]

[link]

[link]

[link]

Azert azt hozzatennem, hogy vilagsztarokrol beszelgetunk, akiknel gyakorlatilag szakmai kovetelmeny, hogy jol nezzenek ki a vasznon, a valosag azert kicsit mas!

(A hamradik linken egyebkent asszem, dieta- es edzestippek is vannak...:D)

2011. júl. 3. 10:17
 20/21 anonim ***** válasza:

a 22:28-as hozzászóló remélem egy 12-14 éves kislány:D

akit belinkeltél ő a férfitől igen messze van minden szempontból...de nembaj,majd kinövöd:)

2011. júl. 3. 10:29
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!