Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti maszturbáláskor lehúzzátok a fitymát vagy nem?
Figyelt kérdés
Mert mikor zuhany alatt csinálom akkor lejön simán, de ha csak úgy akkor a fityma picit rá van tapadva a makkra. Ez normális?2011. júl. 2. 20:45
1/9 anonim válasza:
Lehet kis fitymaszűkület, de nem gáz, nyugi. :) Szerintem nem olyan vészes, hogy dokihoz kellene menned.
2/9 anonim válasza:
mi nekünk is fel kell izgulni rendesen.Lehet ,hogy nem izgulsz fel eléggé simán ,de a zuhany alatt igen.
20/f
3/9 WhiteLabel válasza:
nincs semmi gáz, majd ha eljutsz oda, akkor szexnél megoldódik egy életre:)
4/9 A kérdező kommentje:
Szóval akadáj nélkül akkor jön le rendesen ha nagyon fel vagyok izgulva?
2011. júl. 2. 21:02
6/9 anonim válasza:
Igen.
A fitymát lehúzod, aztán meg föl. És ezt még sokszor :)
A fityma és a makk közé ajánlott valamilyen síkosító anyagot tenni, különben fájdalmas lesz.
(Rendes szex esetében ennek előállítása a lányok feladata.)
A makk magától nem termel ilyesmit. A nyíláson jön ki némi csúszós / nyúlós előváladék is, de az inkább később, nem sokkal az ejakuláció előtt, és csak viszonylag kevés.
A víz sem rossz választás, bár nyál, étolaj, vagy valamilyen direkt erre a célra fejlesztett folyadék jobb lehet.
7/9 A kérdező kommentje:
21:47 nagyon köszi és a többi válaszolónak is köszönöm! :D
2011. júl. 2. 22:45
8/9 anonim válasza:
Természetesen le, amúgy nem is lehet.
9/9 anonim válasza:
Én lehúzom, majd visszahúzom felváltva. Nagyon izgató. F.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!