Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Volt már lánnyal szexuális élményetek?
Sajna nem, pedig lehetne :DDD
17L
na jó, egy buliban csókolóztam egy lánnyal, meg együtt aludtunk, de semmi más... jó volt. :D
Lett volna és akartam is. Egy darabig. Csak aztán a lány, hát eléggé nyomult. Legjobb bnőm volt és náluk aludtam, de mivel barátom volt/van mondtam, h ne csináljunk semmit, mert nekem az már megcsalás kategória. Arra ébredtem, h a mellem fogdossa. Félálomban megkértem, h ne és abba is hagyta. Hazamentem, de estére nagyon durván kész lettem, amit a barátom is észrevett, szóval elmondtam. A nagyobb baj, h elég kellemetlen emlékek jöttek fel, plusz flasheltem utána, néha még most is, amikor a párom hozzámér. Hálisten kezd elmúlni a dolog. És egy ilyen után csalódik is az ember nem kicsit.
Egyébként a lányok nagy részének fantáziáját izgatja a dolog, ahogy beszélgetek a barátaimmal. :3
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!