Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok amikor masztiztok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok amikor masztiztok veletek is így van?

Figyelt kérdés

Először a csiklómat szoktam izgatni, ha már nagyon nem bírom, akkor egy ujjamat feldugom és közben úgy mozgatom az ujjamat, mintha hívnák valakit. Eközben a csiklómat is izgatom felváltva, amíg el nem megyek.

Miután megvolt az orgazmusom nagyon érzékeny a csiklóm és már nem folytatom.

Ti, hogy szoktatok? Miután elmentek folytatjátok újra?

Néha annyira jó, hogy teljesen kikapcsol közben az agyam és elfelejtem, hogy mit csináltam ami ennyire jó volt.

2011. júl. 2. 19:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Én csak a csiklómat szoktam izgatni, és én is orgazmus után rögtön abbahagyom, mert utána már nem kellemes érzés, de ha van még kedvem akkor várok egy picit és még egyszer,bár általában nincs időm rá:D
2011. júl. 2. 19:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Valamikor 2 ujjamat is fel szoktam dugni a vége felé.De olykor egymás után 2-3szor kívánom.

14L

2011. júl. 2. 20:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is a csiklómat izgatom,de előtte feldugom egy vagy két ujjam. Miután ettől benedvesedtem,jöhet a csiklóm,mert ha nem vagyok nedves,akkor nem élvezem,és ha nem dugnám fel az ujjam,csak a csiklóm izgatásától nem hiszem,hogy el tudnék élvezni. Dörzsölgetem,izgatom. Én is nagyon élvezem,teljesen kikapcsolok közben.:) Általában nem szoktam tovább folytatni,de van amikor nem elég egy,akkor várok egy kicsit ált.olyan 2-4 perc,és utána folytatom tovább.:)
2011. júl. 2. 20:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Imádok olvasni a sorok között :|||

18F

2011. júl. 6. 17:52

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!