Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti hogy szokatok kielegiteni magatok?
1.ujjazassal
2.vibratorral
3.valami massal(ha a harmadikat valasztjatok legyszi irjatok le h hogyan)
Korábban kézzel izgattam a csiklómat és/vagy ujjaztam magam. Jó volt, jó volt, orgazmusom is volt, bár nem mindig. Aztán elég sokat olvastam a zuhanyrózsás módszerről és kb. 1 hete kipróbáltam. Úgy szoktam, hogy zuhanyozás közben kicsit kisebbre veszem a vízsugarat és beállítom, hogy mennyire legyen meleg, nekem a legjobb, ha langyos. Utána átállítom a zuhanyrózsa fejét, hogy középről, egy helyről jöjjön a víz és odatartom a csiklómtól kb. 2-3 cm-re. A másik kezemmel szoktam ujjazni magam közbe néha vagy csak "széthúzom" a puncimat, így jobban éri a csiklómat a vízsugár. Eszméletlen jó, amióta kipróbáltam nem bírok leállni vele.
Tényleg írd majd meg a véleményedet, ha kipróbálod!:D
hat kiprobaltam ESZMELETLEN!!!
ezt midnenkinek ajanlom mar ketszer is megcsianaltam es ahogy irtad nem birok leallni vele
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!