Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hány százalék esély van arra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány százalék esély van arra hogy kiszakad az óvszer és ha kiszakad egyértelműen észre lehet venni?

Figyelt kérdés
Kb. 3 hete feküdtem le először a barátommal, eddig szűz voltam. Minden szép és jó volt. Szerintem sokáig tartott. Védekeztünk is. De lassan 1 hete késik a menzeszem. Kezdek félni. 16/L
2011. júl. 2. 18:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz ő mindent megmond ;)
2011. júl. 2. 18:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem matek tanároz ő tudja hánny százalék és még a tőkét is kivonja:)
2011. júl. 2. 18:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Elvileg 98% biztosságaot ad. És nem vehető észre egyértelműen, mindíg meg kell nézni használat után. Vagy úgy, hogy elkötöd a végét és megpróbáljátok kinyomni belőle a cuccot, vagy vizet töltötök bele.

Ha aggódsz akkor vegyél egy terhességi tesztet gyógyszertárban vagy drogériában. Ha az pozitív és ha nem akkor is menj el és beszélj egy orvossal. És próbálj meg megnyugodni mert az is csinálhatja ezt.

2011. júl. 2. 19:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor először teszt, aztán orvos..
2011. júl. 2. 19:14
 5/6 IQnindzsa ***** válasza:

Nekem már 4-5 alkalommal volt gumiszakadásom, úgyhogy alapon nem bízok a gumiban. Jótanácsként azt tudom mondani ,hogy ne sajnáljátok a pénzt minőségre. Ezenkívül... amikor a srác érzi h lassan közeledik akkor vegy ki egy pillanatra megnézni ,hogy rendben van-e a gumi. Valamint a végén amikor leveszitek és csomót köttök az végére... akkor is ellenőrizzétek ,hogy rendben van-e.

Ha ezeket betartjátok akkor tényleg csak valami baleset miatt lehet csak baj.

Ha késik és aggódsz akkor vegyél egy gyorstesztet és ha negatív akkor 2-3 nap múlva ismételd meg egy másikkal is. Ha mindkettő negatív akkor jó eséllyel valami más miatt késik. Ha bármelyik pozitív akkor usgyi a doktorbácsihoz mert ő tud 100% biztosat mondani csak.

sok sikert. Remélem nincs baj.

2011. júl. 2. 21:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Én is nagyon remélem :S
2011. júl. 3. 17:30

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!